Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Prof. Zonnebloemlaan 65.
Prof. Zonnebloemlaan 65
3571KTUtrecht

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3571KT, Utrecht
Type
eengezinswoning
Wonen
162m²
Geschatte waarde
€ 690.000 – € 782.000
Dit karakteristieke en riante hoekhuis staat in de rustige buurt Tuindorp-Oost in Utrecht. Het huis is opgeleverd in 2008. Dit huis heeft een plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking en is uitgerust met dubbel glas. Dit hoekhuis is in 2016 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als je woningbezitter wordt in Tuindorp-Oost moet je opletten. De woningwaarde in de buurt is minder snel omhoog gegaan dan in heel Utrecht. Het vorige kwartaal zijn er 14 huizen verkocht in Tuindorp-Oost. Huizen in Tuindorp-Oost zijn gemiddeld 19 dagen op de markt, dus als huizenzoeker moet je snel zijn.
Qua bewoners van Tuindorp-Oost zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Tuindorp-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 385 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Tuindorp-Oost wordt gemiddeld met 8% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Prof. Zonnebloemlaan 65162m²-Bekijk koopsom →
Prof. Zonnebloemhof 1152m² · (10 m² kleiner)€ 629.000Bekijk koopsom →
Augusto Sandinostraat 238129m² · (33 m² kleiner)€ 500.000Bekijk koopsom →
Prof. Fischerlaan 43210m² · (48 m² groter)€ 745.000Bekijk koopsom →
Kapeldwarsweg 4127m² · (35 m² kleiner)€ 625.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Prof. Zonnebloemlaan 65 in Utrecht écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Prof. Zonnebloemlaan 65? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Prof. Zonnebloemlaan 65, Utrecht

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Prof. Zonnebloemlaan 65, Utrecht.
Prof. Zonnebloemhof 1
Verkoopdatum
24 nov 2020
Woonoppervlak
152(10 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 629.000·€ 4.138/m²
Augusto Sandinostraat 238
Verkoopdatum
15 jul 2020
Woonoppervlak
129(33 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 500.000·€ 3.875/m²
Prof. Fischerlaan 43
Verkoopdatum
5 mei 2020
Woonoppervlak
210(48 m² groter)
Vraagprijs
€ 745.000·€ 3.547/m²
Kapeldwarsweg 4
3566MP0,77km afstand
Verkoopdatum
1 jun 2020
Woonoppervlak
127(35 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 625.000·€ 4.921/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Prof. Zonnebloemlaan 65
3571KTUtrecht

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Prof. Zonnebloemlaan 65, 3571KT, Utrecht

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Prof. Zonnebloemlaan 65, 3571KT, Utrecht

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Prof. Zonnebloemlaan 65, 3571KT, Utrecht

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overProf. Zonnebloemlaan 65.

2008

Bouwjaar

162

Wonen

4

Woonlagen

5

Kamers

40

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Prof. Zonnebloemlaan 65, Utrecht

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij verwoorden miljoenen datapunten tot een helder verhaal, zodat jij met de meest recente informatie op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een volgende huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel waarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als gloednieuwe gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten zijn Prof. Zonnebloemlaan 65 niet op de markt. Dat betekent dat je dit hoekhuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen volgende huis in Utrecht wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte huizen in Tuindorp-Oost die wel op de markt zijn.

  Zodra je het hoekhuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle informatie verzameld met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen in Tuindorp-Oost, Utrecht of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Prof. Zonnebloemlaan 65, maar ook over de regio. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Utrecht.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Tuindorp-Oost het doet vergeleken met Utrecht, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Tuindorp-Oost, Utrecht of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Prof. Zonnebloemlaan 65 geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk verzameld. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit hoekhuis en de trends in de buurt Tuindorp-Oost kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Prof. Zonnebloemlaan 65. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Tuindorp-Oost, Utrecht of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Tuindorp-Oost
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Tuindorp-Oost
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Prof. Zonnebloemlaan 65 (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Prof. Zonnebloemlaan 65 in Utrecht.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Tuindorp-Oost, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Prof. Zonnebloemlaan 65 in Utrecht je nieuwe volgende huis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Utrecht.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Prof. Zonnebloemlaan 65, Utrecht
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Tuindorp-Oost
  • Analyse van het biedgedrag in Tuindorp-Oost, Utrecht
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Prof. Zonnebloemlaan 65 in Utrecht door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.