Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Schubertpad 11.
Schubertpad 11
3261JJOud-Beijerland

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
3261JJ, Oud-Beijerland
Type
eengezinswoning
Wonen
159m²
Geschatte waarde
€ 466.000 – € 520.000
Dit kenmerkende en ruime hoekhuis staat in de landelijke Oud-Beijerland Poortwijk in Oud-Beijerland. De woning is gebouwd in 2003. Deze woning komt met een vrijstaande houten berging, heeft een plat dak en is uitgerust met dubbel glas en volledig geïsoleerd. Dit hoekhuis is in 2020 voor het laatst verkocht.
Als je investeert in een woning in Oud-Beijerland Poortwijk moet je opletten. De prijs van een woning in de wijk is minder snel gegroeid dan in de rest van Oud-Beijerland. Het voorgaande kwartaal zijn er 13 woningen verkocht in Oud-Beijerland Poortwijk. Woningen in Oud-Beijerland Poortwijk staan rond de 26 dagen te koop, dus als huizenzoeker moet je snel zijn.
Qua mensen van Oud-Beijerland Poortwijk zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Oud-Beijerland Poortwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 820 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Oud-Beijerland Poortwijk wordt gemiddeld met 1% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Schubertpad 11159m²-Bekijk koopsom →
Terborchdreef 20137m² · (22 m² kleiner)€ 450.000Bekijk koopsom →
Muzieklaan 35153m² · (6 m² kleiner)€ 475.000Bekijk koopsom →
Viool 18145m² · (14 m² kleiner)€ 450.000Bekijk koopsom →
Tuba 14134m² · (25 m² kleiner)€ 450.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Schubertpad 11 in Oud-Beijerland écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Schubertpad 11? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Schubertpad 11, Oud-Beijerland

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Schubertpad 11, Oud-Beijerland.
Terborchdreef 20
3262NB1,36km afstand
Verkoopdatum
4 jun 2020
Woonoppervlak
137(22 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 450.000·€ 3.284/m²
Muzieklaan 35
3261GA0,15km afstand
Verkoopdatum
23 sep 2020
Woonoppervlak
153(6 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 475.000·€ 3.104/m²
Viool 18
3261GG0,35km afstand
Verkoopdatum
10 jan 2021
Woonoppervlak
145(14 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 450.000·€ 3.103/m²
Tuba 14
3261GL0,33km afstand
Verkoopdatum
3 feb 2021
Woonoppervlak
134(25 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 450.000·€ 3.358/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Schubertpad 11
3261JJOud-Beijerland

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Schubertpad 11, 3261JJ, Oud-Beijerland

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Schubertpad 11, 3261JJ, Oud-Beijerland

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Schubertpad 11, 3261JJ, Oud-Beijerland

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overSchubertpad 11.

2003

Bouwjaar

159

Wonen

3

Woonlagen

4

Kamers

117

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Schubertpad 11, Oud-Beijerland

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft slimme algoritmes gebouwd dat razendsnel allerlei cijfers over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan oneindig toegang krijgen tot onze cijfers, waardoor je met meer zelfvertrouwen een droomhuis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel woningwaarde rapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle cijfers die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze prijzen

 • Als nieuwe gebruiker krijg je 7 dagen gratis toegang tot Walter Plus. Je betaalt geen opstartkosten om de proefperiode te starten en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus beginnen via je account pagina. Lees meer ->

 • Wat een pech! Voor zover wij weten staan Schubertpad 11 niet te koop. Dat betekent dat je dit hoekhuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen droomhuis in Oud-Beijerland wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare woningen in Oud-Beijerland Poortwijk die wel te koop staan.

  Zodra je het hoekhuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle cijfers op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen in Oud-Beijerland Poortwijk, Oud-Beijerland of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen cijfers over het Schubertpad 11, maar ook over de buurt. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs woningen in deze wijk zijn verkocht. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Oud-Beijerland.

  Als je de precieze cijfers wil weten over hoe Oud-Beijerland Poortwijk het doet vergeleken met Oud-Beijerland, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de wijk, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Oud-Beijerland Poortwijk, Oud-Beijerland of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Schubertpad 11 geeft je de belangrijkste cijfers die makelaars hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van de woning, waarin je makkelijk alle cijfers over dit hoekhuis en de trends in de wijk Oud-Beijerland Poortwijk kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen de cijfers van Schubertpad 11. Met een abonnement op Walter Plus kan je cijfers opvragen van alle woningen die te koop staan in Oud-Beijerland Poortwijk, Oud-Beijerland of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van de woning
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Oud-Beijerland Poortwijk
  • transactieprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Oud-Beijerland Poortwijk
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Schubertpad 11 (+ € 14,95)
 • Absoluut. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Schubertpad 11 in Oud-Beijerland.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de wijk Oud-Beijerland Poortwijk, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de transactieprijzen van vergelijkbare woningen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je nauwkeurig zien hoeveel kans je maakt om Schubertpad 11 in Oud-Beijerland je nieuwe droomhuis te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit hoekhuis in Oud-Beijerland.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Schubertpad 11, Oud-Beijerland
  • Exacte transactieprijzen van 100+ vergelijkbare woningen in Oud-Beijerland Poortwijk
  • Analyse van het biedgedrag in Oud-Beijerland Poortwijk, Oud-Beijerland
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op koopovereenkomst
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een woning aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer cijfers over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Schubertpad 11 in Oud-Beijerland door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.