Doe het beste bod met Walter

Koop een huis met een beetje van jezelf, en het beste van Walter Living.

Met Walter weet je altijd hoe hoog je moet gaan. En het bieden? Dat laat je lekker aan ons over. We houden je altijd op de hoogte.

1 op 1 sparren

Beste van twee werelden: data en persoonlijk advies.

Krachtige technologie

Advies gebaseerd op innovatieve datamodellen.

Altijd bereikbaar

Je eigen Walter Expert altijd op standby.

Vast bedrag

Je betaalt pas bij de notaris als je de sleutels krijgt.
Videogesprek:Walter Expert

Wees de concurrentie een stap voor

Geen commissie. Geen verborgen kosten. Gewoon goed advies voor een vast bedrag.

Het lijkt lastig om puur te vertrouwen op data en op basis daarvan een beslissing te maken. Met Walter was het voor ons meteen raak.

Jesse
kocht met hulp van Walter een huis in Utrecht.

Veelgestelde vragen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen.

Hoe snel kan Walter een bod berekenen?

We kunnen snel schakelen waardoor jij snel kan bieden. Als het nodig is, heb je binnen 24 uur je persoonlijke biedingsadvies in je mailbox. Je kan een biedingsadvies aanvragen zodra je Walter geactiveerd hebt en je onboardingsgesprek hebt gehad.

Hoe vaak kan ik bieden met Walter

Met Walter kan je net zo vaak bieden als nodig is. Wij helpen je totdat je een huis hebt gekocht en zelfs nog een beetje daarna. We kijken met je mee naar de koopakte en kunnen helpen bij andere dingen die je moet regelen, zoals het vinden van een taxateur en een notaris.

Hoe weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld? Walter betaal je pas bij de notaris. Lukt het je niet om een huis te kopen, dan betaal je ook niet.

Hoe begin ik met Walter?

Klaar voor de aftrap? Activeer Walter hier.

Voordat we van start gaan, moet je eerst een opdracht tot dienstverlening tekenen. Dit is eigenlijk een soort contract waarmee we onze samenwerking officieel maken. Daarna ben je klaar voor het onboardinggesprek, waarin we je uit leggen hoe je een biedingsadvies kan aanvragen en kan bieden.

Wat krijg ik met Walter?

Met Walter krijg je het beste wat onze technologie en mensen te bieden hebben. Zodra jij een woning bezichtigd hebt en wil gaan bieden, gaan wij voor je rekenen.

Je krijgt uitleg over twee bedragen, het taxatiebedrag en wat je daadwerkelijk moet bieden om kans te maken. We bespreken jouw beste bod en de voorwaarden.

Vervolgens brengen wij het bod voor je uit. Als je bod is geaccepteerd checken we de voorlopige koopakte en helpen we je met het vinden van een notaris en bouwkundige keurder.

Is je bod niet geaccepteerd? Dan staan we voor je klaar bij je volgende bod.

Kan ik meer te weten komen over Walter?

Natuurlijk! Je kan een kennismakingsgesprek boeken van 15 minuten. Daarin leggen we uit hoe we werken en kan je ons leren kennen. Een kennismakingsgesprek aanvragen kan hier.