WalterMax

Weg met het voorbehoud!

Met WalterMax kun je bieden zonder voorbehoud van financiering. Je hoeft er geen eigen spaargeld voor te gebruiken of te hebben. Dit verhoogt je kans om te winnen met het laagste bod, zonder dat jij risico loopt.

Met onze speciale biedverzekering, jouw persoonlijke aankoopmakelaar en onze ervaren hypotheekadviseurs, zetten we het biedproces in de Nederlandse huizenmarkt op zijn kop en geven jou een grootse voorsprong.

Versla de concurrentie met een all-cash bod

Bieden zonder voorbehoud van financiering heeft verschillende voordelen. Zo garandeert het een zekere en soepele transactie voor zowel verkopers als kopers, waardoor je een lager bod kunt uitbrengen - terwijl je je kansen om het bod te winnen vergroot! Daarnaast loop je geen enkel financieel risico met WalterMax. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons, en garanderen de goedkeuring van je hypotheek. Hiervoor werken wij samen met hypotheekpartners.

Hoe het werkt

Tijdens een eerste gesprek met een van onze ervaren adviseurs wordt je maximale hypotheekbedrag berekent. Dit gesprek is gratis. Zodra je onze goedkeuring ontvangt, kun je vol vertrouwen bieden zonder voorbehoud van financiering tot het aangegeven bedrag. Wanneer je de sleutels van je nieuwe huis ontvangt bij de notaris, betaal je ons pas. Als je er niet in slaagt om met ons een huis te kopen, hoef je ons dus geen cent te betalen.

Betaling

Je betaalt enkel voor ons hypotheekadvies wanneer je daadwerkelijk een woning met ons koopt. Je ontvangt hypotheekadvies in aanvulling op onze diensten als aankoopmakelaar. Het totale bedrag voor de aankoopmakelaarsdienst (€3.950) en onze hypotheekservice is €7.750 inclusief BTW. Het hypotheekadvies en de taxatie zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

No cure, no pay Walter WalterMax
Aankoopscan voordat je een bod doet ✔️ ✔️
Markt- en waardeanalyse om je bod te bepalen ✔️ ✔️
Onbeperkt hulp bij het bieden en onderhandelen ✔️ ✔️
Een taxatierapport voor je hypotheekaanvraag ✔️ ✔️
Een bouwkundige keuring ✔️ ✔️
Juridische controle van het koopcontract ✔️ ✔️
Wij vinden de beste hypotheek voor jou - ✔️
Bieden zonder voorbehoud - ✔️
Deskundig hypotheekadvies - ✔️
We versturen je hypotheekaanvraag - ✔️

Activeer WalterMax vandaag en sta sterker met je volgende bod.

Meer verhalen van Walter Living

Bieden met Brains: de Walter manier van kopen
Marije Smelt |

Bieden met Brains: de Walter manier van kopen

Ben je op zoek naar een uiterst effectieve manier om je droomhuis te kopen? Ons aankoopteam bij Walter Living laat je zien hoe je slim en met zelfvertrouwen een huis koopt.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd
De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar
Marije Smelt |

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar

Bij het kopen van een huis gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte woning, maar ook om het navigeren door het complexe aankoopproces. Gelukkig is er Walter, jouw betrouwbare digitale aankoopmakelaar die je helpt bij elke stap die je moet nemen.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
Bieden met Brains: de Walter manier van kopen