Iedereen verdient een fijn thuis.

Onze visie

Een fijn huis maakt een mens gelukkiger. Walter Living helpt je de zoektocht naar jouw eigen koophuis, of de verkoop van je huidige huis, zo prettig mogelijk te maken. Hoe? Door je informatie te geven waar je wat aan hebt.

Onze technologie

Wij geloven in de kracht van data, technologie en design. Wij bouwen aan het beste geautomatiseerde waarderingsmodel (AVM) op de markt. Dat resulteert in keiharde feiten. Maar dan begrijpelijk en beschikbaar voor iedereen.

Ons verhaal

Het begon met het kopen van een huis.

Walter’s verhaal begon toen co-founders Steven en Marcel bezig waren met het kopen en verkopen van hun huizen.

Geconfronteerd met onduidelijke waarderingen, slechte communicatie en weinig tot geen praktische hulp bleven ze achter met de vraag: Waarom worden mensen aan hun lot overgelaten tijdens het maken van een van de belangrijkste beslissingen van hun leven?

Als engineers en designers zijn we erop uit gegaan om dit te veranderen. Als niet-traditionele makelaar zijn we perfect gepositioneerd om de basisproblemen van het kopen en verkopen van een huis op te lossen zonder vooroordelen en verborgen agenda.

Wij zijn Walter. Het zit in ons DNA om oplossingen te bedenken, te bouwen en te ontwikkelen. Wij bouwen de nieuwe standaard voor het kopen van een thuis. En we zijn pas net begonnen…

Onze mensen

We zijn anders.

Wij zijn geen traditionele vastgoedmensen (op een paar uitzonderingen na). In plaats daarvan zijn we een groeiend team van ontwerpers, engineers en marketeers. Die van vastgoed hebben leren houden.
Vacatures

Sluit je aan bij Walter en bouw de toekomst van vastgoed.

We zijn altijd op zoek naar toegewijde, creatieve mensen die ons kunnen helpen om Walter nog beter te maken.

Bekijk alle vacatures

Je voelt je meteen thuis.

We bieden minimaal 25 vakantiedagen, vier maanden betaald ouderschapsverlof, reiskosten vergoeding, dagelijks lunch en nog veel meer. En voel je vrij om een verfrissende duik te nemen naast ons kantoor in de Amsterdamse grachten.
Ons merk

Vertel de wereld over Walter – en gebruik deze logo's.

Dit zijn de variaties van ons logo en richtlijnen over hoe het gebruikt moet worden. Check alle richtlijnen voordat je een van onze assets gebruikt.

Walter brand assets voor de pers.

Beschikbaar in: png-, jpg- en vector formaten. Neem voor vragen contact op met: press@walterliving.com

Download alle brand assets

Ons logo en icoon als een mooi, klein ZIP-bestand.

Ons kantoor
Dankzij de kracht van data, technologie en design bouwt Walter aan de digitale makelaar van de toekomst. Het resultaat is keiharde feiten over de huizenmarkt. Maar dan begrijpelijk en beschikbaar voor iedereen.

Adresgegevens

Prinseneiland 12-A, 1013 LR, Amsterdam, Nederland
KvK-nummer: 73708585 (Walter Tech B.V.), BTW-nummer: NL859636033B01

Heb je nog vragen?

WhatsApp met Walter+31 20 244 31 25