De extra voordelen van de Walter Aankoopservice na het winnen van een bieding

De extra voordelen van de Walter Aankoopservice na het winnen van een bieding

Een complete ondersteuning na het winnende bod

Bij Walter Living begrijpen we dat het kopen van een huis slechts het begin is van een nieuw avontuur. Daarom bieden we een uitgebreide after-sales service die ervoor zorgt dat je volledig ondersteund wordt, zelfs nadat je winnende bod op een woning hebt gedaan. We nemen de stress en zorgen weg die vaak gepaard gaan met de praktische en juridische aspecten van het kopen van een huis. In dit artikel gaan we dieper in op de toegevoegde waarde van Walter's after-sales service en laten we zien welke specifieke taken we voor je uit handen kunnen nemen.

Juridische check van de voorlopige koopovereenkomst

Na de succesvolle bod van een huis is het van groot belang om ervoor te zorgen dat de juridische aspecten goed zijn afgedekt. Als onderdeel van onze after-sales service bieden we een juridische check van de voorlopige koopovereenkomst aan, uitgevoerd door de specialisten van DAS. Zij zullen de documenten zorgvuldig doornemen en controleren of alles in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving. Op deze manier kun je met een gerust hart tekenen, wetende dat alles juridisch in orde is.

Op deze manier kun je met een gerust hart tekenen, wetende dat alles juridisch in orde is.

Bouwtechnische keuring door een lokale expert

Bij Walter Living begrijpen we dat het belangrijk is om een goed inzicht te hebben in de technische staat van je nieuwe woning. Daarom regelen we graag een bouwtechnische keuring door een lokale expert. Deze professional zal het huis grondig inspecteren en je voorzien van een gedetailleerd rapport over eventuele gebreken, onderhoudsbehoeften en potentiële verbeterpunten. Met deze waardevolle informatie kun je weloverwogen beslissingen nemen over toekomstige renovaties of reparaties.

Gevalideerd taxatierapport voor je hypotheekaanvraag

Een gevalideerde taxatie is vereist bij het aanvragen van een hypotheek. We regelen een ervaren taxateur die het huis bezoekt en een gevalideerde taxatie uitvoert. Deze taxatie wordt erkend door financiële instellingen en vormt een solide basis voor je hypotheekaanvraag. We zorgen ervoor dat je de juiste informatie hebt om een succesvolle financiering voor je nieuwe woning te verkrijgen.

Vinden van een juiste notaris

Het afhandelen van de juridische aspecten van de overdracht vereist de diensten van een betrouwbare notaris. Bij Walter Living helpen we je graag bij het vinden van de juiste notaris die voldoet aan jouw specifieke behoeften. We vragen offertes op en zorgen ervoor dat alle belangrijke documenten correct worden opgesteld en verwerkt. Op deze manier verloopt het hele proces soepel en kun je met vertrouwen de volgende stappen nemen.

Bewaking van belangrijke datums

Bij Walter Living begrijpen we dat het tijdig afronden van belangrijke agenda items van cruciaal belang is. We houden alle belangrijke data en deadlines voor je in de gaten, inclusief het goedkeuren van je hypotheekaanvraag. Ons team zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft en dat alles op tijd en volgens plan verloopt. Zo kun je met een gerust hart verder gaan met andere zaken, terwijl wij alles nauwlettend in de gaten houden.

BONUS! Snellere goedkeuring van je hypotheekaanvraag

Wanneer je ervoor kiest om samen te werken met een partner van Walter Living voor je hypotheekaanvraag, kan dit leiden tot een snellere goedkeuring van je financiering. Onze nauwe samenwerking met betrouwbare hypotheekverstrekkers stelt ons in staat om de juiste informatie en documenten efficiënt te leveren. Hierdoor kunnen we het goedkeuringsproces versnellen, waardoor jij sneller duidelijkheid krijgt over je hypotheekaanvraag. Graag je Walter Expert naar de mogelijkheden.

De waarde van Walter's aankoopservice

Bij Walter Living streven we ernaar om je een volledige en zorgeloze ervaring te bieden bij het kopen van een huis. Onze after-sales service gaat verder dan alleen het biedingsproces. We staan voor je klaar om je te ondersteunen bij de juridische aspecten, technische vragen, het vinden van de juiste professionals en het bewaken van belangrijke agenda items. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat je met vertrouwen de volgende stappen in je huisbezit kunt nemen.

Daarnaast hanteren we bij Walter Living een transparant en eerlijk prijsmodel. Onze aankoopservice is een vaste prijs van 3.950 euro, die pas betaald wordt bij de notaris als je bod is geaccepteerd en je de sleutels van je nieuwe woning hebt ontvangen. We werken volgens het "no cure, no pay" principe, wat betekent dat je alleen betaalt als we succesvol zijn in het helpen van jou bij het kopen van je droomhuis.

Met Walter Living hoef je niet alleen te staan tijdens het proces van het kopen van een huis. We zijn er om je te begeleiden, te ondersteunen en alle zorgen uit handen te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de toegevoegde waarde van onze aankoopservice, inclusief after sales service. Samen maken we het kopen van een huis een plezierige en succesvolle ervaring.

Meer verhalen van Walter Living

Bieden met Brains: de Walter manier van kopen
Marije Smelt |

Bieden met Brains: de Walter manier van kopen

Ben je op zoek naar een uiterst effectieve manier om je droomhuis te kopen? Ons aankoopteam bij Walter Living laat je zien hoe je slim en met zelfvertrouwen een huis koopt.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd
De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar
Marije Smelt |

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar

Bij het kopen van een huis gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte woning, maar ook om het navigeren door het complexe aankoopproces. Gelukkig is er Walter, jouw betrouwbare digitale aankoopmakelaar die je helpt bij elke stap die je moet nemen.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
Bieden met Brains: de Walter manier van kopen