Samenwerking met DAS

Dit biedt klanten van Walter Living vele voordelen.

Een van de voordelen is dat de klanten van Walter Living zich gesteund voelen door deskundige juristen die hen kunnen adviseren en bijstaan in het hele koopproces. Dit kan veel stress en onzekerheid wegnemen bij de klanten, omdat ze weten dat ze niet alleen staan in deze belangrijke beslissing.

Een ander voordeel van de juridische begeleiding van Walter Living is dat de klanten ervan verzekerd zijn dat alle juridische aspecten van de koopakte op een deskundige wijze worden behandeld. De juristen van Walter Living hebben veel ervaring met het lezen en begrijpen van koopaktes en kunnen hun klanten adviseren over eventuele risico's en onduidelijkheden in de overeenkomst. Dit kan potentiële problemen in de toekomst voorkomen.

Ook na de overdracht van het huis blijven de juristen van Walter Living beschikbaar voor de klanten. Dit betekent dat de klanten altijd kunnen terugvallen op de expertise van de juristen als er zich na de overdracht problemen voordoen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij verborgen gebreken of andere onverwachte zaken. Dit is geldig tot een half jaar na het in ontvangst nemen van de sleutels.

Meer verhalen van Walter Living

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar
Marije Smelt |

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar

Bij het kopen van een huis gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte woning, maar ook om het navigeren door het complexe aankoopproces. Gelukkig is er Walter, jouw betrouwbare digitale aankoopmakelaar die je helpt bij elke stap die je moet nemen.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd
Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.
Marije Smelt |

Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.

Vroeger, toen de melkflessen nog van glas waren, ging je met een stapel papier onder de arm naar de hypotheekadviseur. Dit kan nog steeds, maar je kunt soms ook zelf een hypotheek afsluiten. En dat is makkelijker dan je denkt. Mits je goed bent voorbereid.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar