Walter Plus is vanaf nu 100% gratis

Walter Plus is vanaf nu 100% gratis


Misschien heb je het al gezien: wij hebben wat dingen veranderd op ons platform. Als eerste onze prijzen: Walter Plus is vanaf nu 100% gratis. En we noemen het gewoon ‘Walter’. Wel zo makkelijk. Of je nu een eerste huis koopt of door wilt groeien; jij hebt recht op actuele huizenprijzen en inzicht in de huizenmarkt, daarom maken wij deze data beschikbaar voor iedereen.

Maar er is meer: de Walter Woningwaarde Calculator én de data-gedreven biedingsstrategieën. Je hoeft hier niets voor te doen, jouw Walter account staat klaar. Je kunt de woningwaarde PDF’s terugvinden in je Dashboard door te klikken op het woningmenu (de drie puntjes op elke foto).

Waarom moet ik nu zelf woningen vergelijken? Op deze manier kunnen wij nog preciezer de taxatiewaarde uitrekenen van je woning. Met deze berekening kun je zelf kijken hoeveel je onder of boven de taxatiewaarde wilt bieden. Heb je je selectie gemaakt, dan kun je de top 100 vergelijkbare woningen downloaden als Excel-bestand.

Hoe wij dan toch ons geld verdienen? Met onze aankoopbegeleiding. Laat het lekker aan ons over: het overleg met de verkopende makelaar, scherp onderhandelen over de prijs zonder de gunfactor te verliezen, onderhandelen over de datum en voorwaarden, regelen van een taxatierapport geldig voor iedere bank, de technische keuring en de koopakte op afwijkende bepalingen controleren. Onze aankoop experts nemen het hele proces over van bieden tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Ook hierin zijn wij qua prijzen transparant: je betaalt een vast bedrag dat je pas bij de notaris betaalt, en het beste van alles is: no cure, no pay.

Je hebt dus niets te verliezen wanneer je met Walter je huis koopt, en heel veel te winnen! Nieuwsgierig geworden? Boek hier een vrijblijvende introductie of ga direct aan de slag.

Met groet,

Team Walter

Meer verhalen van Walter Living

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar
Marije Smelt |

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar

Bij het kopen van een huis gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte woning, maar ook om het navigeren door het complexe aankoopproces. Gelukkig is er Walter, jouw betrouwbare digitale aankoopmakelaar die je helpt bij elke stap die je moet nemen.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd
Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.
Marije Smelt |

Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.

Vroeger, toen de melkflessen nog van glas waren, ging je met een stapel papier onder de arm naar de hypotheekadviseur. Dit kan nog steeds, maar je kunt soms ook zelf een hypotheek afsluiten. En dat is makkelijker dan je denkt. Mits je goed bent voorbereid.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar