Wat is Walter?

Met Walter kan iedereen zijn onderbuikgevoel over een huis — en een bod — onderbouwen op basis van keiharde feiten. En elke dag komt er nieuwe woningmarkt info bij.

Walter is de meest complete aankoopmakelaar van Nederland en gebruikt superieure data om de actuele waarde van woningen te berekenen. Die data zijn van de hoogste kwaliteit en worden zelfs gebruikt door media zoals het NOS-Journaal en RTL-nieuws.

Voor iedere woning waar je meer over wil weten kun je een woningrapport aanmaken. Hoe zou je ook een bod kunnen doen zonder precies te weten hoeveel een woning waard is?

Vanaf het moment dat je wil kopen toont Walter haar andere gezicht. Het gezicht van vijf betrokken deskundigen die samenwerken om jouw koop te laten slagen. Een eigen Walter-aankoopmakelaar is je voortdurende contactpersoon en stuurt de andere deskundigen aan: een gespecialiseerde jurist die altijd bereikbaar is voor vragen, een bouwkundige die naar wens de woning of het onderhoudsplan bij appartementen inspecteert, een Walter data-specialist die belangrijke buurtgegevens verzamelt en een onafhankelijke taxateur die voor de bank een gevalideerd taxatierapport opmaakt.

Bekijk ons stappenplan om te zien waarom wij ons de meest complete aankoopmakelaar van Nederland mogen noemen.

Meer verhalen van Walter Living

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar
Marije Smelt |

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar

Bij het kopen van een huis gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte woning, maar ook om het navigeren door het complexe aankoopproces. Gelukkig is er Walter, jouw betrouwbare digitale aankoopmakelaar die je helpt bij elke stap die je moet nemen.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd
Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.
Marije Smelt |

Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.

Vroeger, toen de melkflessen nog van glas waren, ging je met een stapel papier onder de arm naar de hypotheekadviseur. Dit kan nog steeds, maar je kunt soms ook zelf een hypotheek afsluiten. En dat is makkelijker dan je denkt. Mits je goed bent voorbereid.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar