Wat kost de Walter Aankoopservice?

Als je kiest voor de Walter Aankoopservice, betaalt je een eenmalige vergoeding van €3.950. Voor dit bedrag krijg je een Walter Expert toegewezen die je zal begeleiden tijdens het hele proces van bieden en kopen van je nieuwe huis. De Walter Expert doet de biedingen en onderhandeld met de verkoper. Per bieding zal de Walter Expert ook de echte waarde van het huis berekenen, zodat je niet teveel betaalt.

Naast begeleiding van het hele aankoopproces, zal de Walter Expert je ook helpen bij het opstellen van een persoonlijk biedingsadvies. Verder krijg je bij de Walter aankoopservice ook een taxatierapport en een bouwtechnisch rapport.

Een ander groot voordeel van de Walter aankoopservice is dat je de beschikking krijgt over een jurist die de koopakte voor je zal lezen en klaar staat voor al je juridische vragen. Tot slot zal de Walter Expert ook de beste notaris voor je vinden tegen de beste prijs.

Kortom, de Walter aankoopservice biedt je een uitgebreide en professionele service voor een vaste vergoeding van €3.950. Met de hulp van een Walter Expert, een jurist en een team van professionals op het gebied van taxatie en bouwtechnische keuring, kun je er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt bij het kopen van uw nieuwe huis.

Meer verhalen van Walter Living

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar
Marije Smelt |

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar

Bij het kopen van een huis gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte woning, maar ook om het navigeren door het complexe aankoopproces. Gelukkig is er Walter, jouw betrouwbare digitale aankoopmakelaar die je helpt bij elke stap die je moet nemen.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd
Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.
Marije Smelt |

Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.

Vroeger, toen de melkflessen nog van glas waren, ging je met een stapel papier onder de arm naar de hypotheekadviseur. Dit kan nog steeds, maar je kunt soms ook zelf een hypotheek afsluiten. En dat is makkelijker dan je denkt. Mits je goed bent voorbereid.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar