Speciale Webinar: In gesprek met Beitske de Jong van @fundamakeovers

Speciale Webinar: In gesprek met Beitske de Jong van @fundamakeovers

Beitske de Jong is de oprichtster van het populaire Instagram account @fundamakeovers. Door haar persoonlijke interesse zag ze huizen opnieuw online komen op funda. Om haar obsessie te delen met anderen fans van funda besloot ze deze geflipte huizen op Instagram te plaatsen. En dat bleek een schot in de roos. In een jaar tijd is het account gegroeid met ruim 280.000 volgers.

Meld je eenvoudig aan voor de webinar op woensdag 17 februari om 16.00 uur:

Wij van Walter Living zijn natuurlijk erg geïnteresseerd in het initiatief van Beitske. Het account helpt transparantie op de woningmarkt te brengen door geflipte huizen te highlighten. Nu blijven de meeste meegenieters van het account zitten met de vraag: was deze verbouwing het daadwerkelijk waard?

Dat is precies waar wij van Walter antwoord op kunnen geven. Met onze waardebepalingen kunnen wij kijken of die verbouwingen ook echt de waardevermeerdering hebben opgeleverd waar de investeerders op hoopten.

Dus. Om iedereen van de prangende vraag te verlossen of een verbouwing het daadwerkelijk waard was, gaan we op 17 februari om 16.00 uur met Beitske in gesprek tijdens een live te volgen webinar.

Tijdens de live sessie gaan founder Steven van Wel en Beitske de Jong in gesprek over het kopen en opknappen van huizen.

Hoe zie je de potentie van een huis? En wat levert meer waarde op: meer kamers creëren of vierkante meters toevoegen?

Om de proef op te som te nemen zullen we een huis van @fundamakeovers bespreken aan de hand van het model van Walter Living. Was het een slimme verbouwing of was het onhandig voor dit type woning in deze buurt?

Aan het eind van de webinar is er ruimte om vragen te stellen over je eigen huizenjacht. De webinar is in het Nederlands en duurt ongeveer 60 minuten.

De webinar is interessant voor elke huizenkoper die de slimste beslissingen willen maken op huizenjacht. En natuurlijk voor iedereen die elke avond met smart zit te wachten op een nieuwe post van @fundamakeovers.

Schrijf je nu in voor de webinar en zorg dat je erbij bent!

Meer verhalen van Walter Living

Verbouwen. Wat is slim en wat niet? Walter in gesprek met @fundamakeovers
Marije Smelt |

Verbouwen. Wat is slim en wat niet? Walter in gesprek met @fundamakeovers

Bekijk hieronder de Walter Webinar terug waar Beitske de Jong en Steven van Wel in gesprek gingen over verbouwen.

Huis kopen & bieden · 2 minuten leestijd
Bied als een baas met de kant-en-klare biedingsbrief van Walter
Steven van Wel |

Bied als een baas met de kant-en-klare biedingsbrief van Walter

Je hebt geen makelaar meer nodig om zelf een professioneel bod uit te brengen op een huis. Vanaf vandaag kan iedereen een op maat gemaakte biedingsbrief maken bij Walter.

Product Updates · 2 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
Verbouwen. Wat is slim en wat niet? Walter in gesprek met @fundamakeovers