Walter Blog

Laat je niet gek maken. Krijg grip op je huizenjacht.

Achter de schermen ·De mensen achter Walter Living. Wij zijn geen traditionele vastgoedmensen (op een paar uitzonderingen na). In plaats daarvan zijn we een groeiend team van ontwerpers, engineers en marketeers. Die van vastgoed hebben leren houden. Neem een kijkje achter de schermen bij Walter Living.

Kijkje in de keuken: Hoe Walter Living Vue en TypeScript gebruikt om zoekacties van gebruikers mogelijk te maken.

Kijkje in de keuken: Hoe Walter Living Vue en TypeScript gebruikt om zoekacties van gebruikers mogelijk te maken. In dit laatste deel van de serie vertellen we over het laatste stukje van de puzzel: het Vue-component dat zoekacties voor onze gebruikers mogelijk te maken.

Achter de schermen · 4 minuten leestijd
Kijkje in de keuken: Alle zoekresultaten snel op je scherm. Dit is hoe ons autocomplete component werkt.

Kijkje in de keuken: Alle zoekresultaten snel op je scherm. Dit is hoe ons autocomplete component werkt. In deze serie technische artikelen nemen we je mee achter de schermen. Zo werkt ons autocomplete component waarmee je eenvoudig en snel een waarderapport kunt maken.

Achter de schermen · 4 minuten leestijd
Kijkje in de keuken: Hoe Walter Living binnen miliseconden zoekt in negen miljoen adressen

Kijkje in de keuken: Hoe Walter Living binnen miliseconden zoekt in negen miljoen adressen In deze serie technische artikelen nemen we je mee achter de schermen bij Walter. Dit is hoe we negen miljoen adressen binnen milliseconden doorzoeken.

Achter de schermen · 5 minuten leestijd
Founder Q&A: Waarom Walter Living de reality check op de huizenmarkt wil worden.

Founder Q&A: Waarom Walter Living de reality check op de huizenmarkt wil worden. De onderbouwing van de waarde van een huis blijft voor de meeste mensen ondoorzichtig. Dit is hoe Steven van Wel en Marcel de Graaf inspelen op de behoefte aan goed onderbouwde informatie over een huis.

Achter de schermen · 3 minuten leestijd
Founder Q&A: Steven van Wel 
en Marcel de Graaf.

Founder Q&A: Steven van Wel en Marcel de Graaf. Steven van Wel en Marcel de Graaf zijn Walter Living begonnen met het idee dat mensen gelukkiger worden van wonen in hun droomhuis.