Walter Living en Centraal Beheer starten samenwerking

Walter Living en Centraal Beheer starten samenwerking

In de huidige oververhitte woningmarkt is het een hele uitdaging om voor een goede prijs een droomhuis te krijgen. Met de samenwerking met Centraal Beheer spreekt Walter een grote groep woningzoekers aan die zelfverzekerd een bod willen uitbrengen op een huis.

Centraal Beheer voor huizenzoekers

Na een marktscan koos Centraal Beheer voor Walter Living. Zowel Centraal Beheer als Walter Living zorgen voor gemak tijdens het kopen van een huis. De standaard die Walter neerzet voor het kopen van een huis past binnen de filosofie van Centraal Beheer.

“We zijn erg blij dat we met Walter Living deze samenwerking zijn gestart. Het begin is er. Nu gaan we valideren op welke wijze we gebruikers nog beter kunnen helpen bij hun zoektocht in de woningmarkt. We kijken er erg naar uit om dit samen met Walter Living te ontwikkelen.”

Fleur Abbenhuis en Shera Muntenaar, Centraal Beheer

We zijn ontzettend blij om samen met Centraal Beheer mensen te kunnen helpen om makkelijker een huis te vinden voor een goede prijs.

“De markt verandert razendsnel. We zijn ontzettend blij om samen met Centraal Beheer mensen te kunnen helpen om makkelijker een huis te vinden voor een goede prijs. Door de ervaring van Centraal Beheer te combineren met de data-gedreven inzichten van Walter Living kunnen we daadwerkelijk snelle stappen maken naar een betere, transparante huizenmarkt. Door de samenwerking van Centraal Beheer en Walter Living weet je zeker dat je een goed bod uitbrengt op een huis.”

Steven van Wel en Marije Smelt, Walter Living.

Centraal Beheer en Walter Living starten op 16 juli de pilot

Centraal Beheer en Walter Living zijn de pilot Woningrapport op 16 juli gestart. In de pilot gaan beide partijen onderzoeken op welke momenten ze huizenzoekers het best kunnen ondersteunen.

Meer verhalen van Walter Living

Het einde van de makelaar?
Marije Smelt |

Het einde van de makelaar?

In de Spaarpodcast maakt Robin Seetz persoonlijke financiën toegankelijk voor iedereen. Afgelopen week was het de beurt aan Walter Living-oprichter Steven om aan te schuiven.

Huis kopen & bieden · 1 minuut leestijd
Verbouwen. Wat is slim en wat niet? Walter in gesprek met @fundamakeovers
Marije Smelt |

Verbouwen. Wat is slim en wat niet? Walter in gesprek met @fundamakeovers

Bekijk hieronder de Walter Webinar terug waar Beitske de Jong en Steven van Wel in gesprek gingen over verbouwen.

Huis kopen & bieden · 2 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
Het einde van de makelaar?