Wat is Walter's Aankoopservice?

Wat is inbegrepen in Walter’s Aankoopservice?

Wij bieden een uitgebreide service die is ontworpen om aan al je wensen bij de aankoop van een huis te voldoen.

  • Bespreken van je Woonwensen: We beginnen met het leren kennen van je behoeften, voorkeuren en doelen voor je nieuwe woning.
  • Controle van je Financiële Situatie: We beoordelen je financiële situatie om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op het koopproces.
  • Markt- en Woninganalyse: Met behulp van geavanceerde tools analyseren we de markt en de woningen waarin je geïnteresseerd bent, en bieden we datagestuurde inzichten om weloverwogen beslissingen te nemen.
  • Bepaling van de Waarde van de Woning: We helpen je de waarde van de woningen die je overweegt nauwkeurig in te schatten.
  • Assistentie bij het Openingsbod: We begeleiden je bij het opstellen van een overtuigend openingsbod.
  • Beoordeling van de Koopovereenkomst: Onze experts beoordelen de koopovereenkomst zorgvuldig om jouw belangen te beschermen.
  • Onderhandelen Namens Jou: We verzorgen alle onderhandelingen om de best mogelijke voorwaarden en prijs voor je nieuwe huis te verkrijgen.

Wat kost het?

Walter’s Aankoopservice wordt aangeboden voor een vast tarief van €3.650, zonder verborgen kosten of opstartkosten. Je betaalt ons pas wanneer je de sleutels van je nieuwe woning ontvangt, zodat je zeker weet dat wij net zo betrokken zijn bij jouw succes als jijzelf.

Optionele Extra’s

  • Bouwkundige Keuring (€450): Krijg gemoedsrust met een gedetailleerde inspectie van je toekomstige woning door lokale experts.
  • Taxatierapport (€850): Zorg voor je financiering met een gecertificeerd taxatierapport.

Waarom kiezen voor Walter?

Bij Walter krijg je niet alleen een aankoopmakelaar—je krijgt een partner die zich volledig inzet om jouw koopproces zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Wij bieden de deskundige ondersteuning die je nodig hebt om met vertrouwen door de woningmarkt te navigeren, zodat jij je kunt concentreren op het vinden van je perfecte huis.

Meer verhalen van Walter Living

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar
Marcel de Graaf |

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar

Bij het kopen van een huis gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte woning, maar ook om het navigeren door het complexe aankoopproces. Gelukkig is er Walter, jouw betrouwbare digitale aankoopmakelaar die je helpt bij elke stap die je moet nemen.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd
Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.
Marcel de Graaf |

Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.

Vroeger, toen de melkflessen nog van glas waren, ging je met een stapel papier onder de arm naar de hypotheekadviseur. Dit kan nog steeds, maar je kunt soms ook zelf een hypotheek afsluiten. En dat is makkelijker dan je denkt. Mits je goed bent voorbereid.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar