Contact

Vragen? Neem contact met ons op.

Voor vragen over onze diensten en prijzen kan je terecht in ons helpcenter. Vind je daar het antwoord niet, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Fanmail sturen naar Walter

Walter Tech B.V.
Singel 542, 1017AZ, Amsterdam
E-mail: support@walterliving.com
Tel.: +31 20 244 31 25
KvK: 73708585
BTW: NL859636033B01

Boek een videogesprek

Spreek je liever een echt mens, dan kan je altijd een videogesprek boeken om kennis te maken met de Walter aankoopmakelaar.

Berichtje via WhatsApp

Wat is makkelijker dan even een appje sturen met je vraag? Daarom zijn we ook op WhatsApp te bereiken voor al je snelle vragen.

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

Wat is Walter Living?

Walter Living is de reality-check op de huizenmarkt. Wij helpen mensen zoals jij, om slimmer op huizenjacht te gaan door belangrijke data beschikbaar te maken in normale mensentaal. Zo kan iedereen zijn onderbuikgevoel over een huis —en een bod— onderbouwen op basis van keiharde feiten. En elke dag komt er nieuwe woningmarkt info bij.

Waar haalt Walter Living de data vandaan?

Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van officiële publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

Hoeveel kost Walter?

Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vast laag tarief van € 3.950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 7-dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem!

Hoe kan ik opzeggen?

Walter is flexibel. Er zijn geen omslachtige contracten en geen verplichtingen aan verbonden. Je kunt je account makkelijk online annuleren. Je hoeft hiervoor maar twee keer te klikken. Er zijn geen annuleringskosten. Je kunt je account op elk gewenst moment opstarten of stopzetten.

Zijn er verborgen kosten?

Nee! Er zijn geen extra of verborgen kosten voor een Walter.

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.
Klaar om te kijken? Je zit écht nergens aan vast.