Walter vriendenkorting

Geef korting op Walter Alles-in-1 en krijg € 250 cashback.

Help vrienden en familie aan een huis met € 250 korting op Walter Alles-in-1 en krijg € 250 cashback zodra ze de sleutels krijgen. Zo vinden zij snel een huis voor de beste prijs en verdien jij een extra zakcentje.

Hoe de vriendenkorting werkt

Deel je persoonlijke vriendenkorting zo vaak als je wil.

Kopieer je persoonlijke link met vriendenkorting in je account en deel deze met vrienden en familie. Als iemand deze link gebruikt bij het afsluiten van Alles-in-1, krijgen zij € 250 korting op de eindafrekening en jij twee weken na de sleuteloverdracht € 250 cash op je rekening.

Deel je vriendenkorting

Deel de persoonlijke link op je accountpagina met vrienden.

Aanmelden Alles-in-1

Vrienden melden zich aan via jouw link en gaan op huizenjacht met Walter Alles-in-1.

De sleuteloverdracht

Zij krijgen € 250 korting op de eindafrekening en jij € 250 cashback.

Deel de korting vandaag

Help je vrienden aan een huis. Deel vandaag je vriendenkorting.

Kopieer je unieke link op profielpagina en deel deze via WhatsApp, e-mail of social media. De link is oneindig vaak geldig.

Veelgestelde vragen

Vragen? We helpen je graag.

Hoe werkt de vriendenkorting?

Als Walter gebruiker kan je korting uitdelen. In je profiel staat de unieke code die je kan delen met vrienden en familie. Zodra zij zich via de link aanmelden voor Alles-in-1 en vervolgens een huis kopen, ontvangen zij € 250 korting op de eindafrekening en jij € 250 cashback binnen 2 weken na de sleuteloverdracht.

Hoe vaak kan ik de kortingslink delen?

Zo vaak je wilt. Er zit geen limiet op het delen van de unieke link. De korting ontvang je zodra je virenden succesvol een huis hebben gekocht met Walter Alles-in-1.

Wanneer ontvang ik het geld?

Zodra vrienden zich hebben aangemeld met de unieke link en ze hebben een huis gekocht. Dus zodra de woning via de notaris gepasseerd is ontvang je binnen 14 dagen het geld op je rekening.

Kunnen anderen ook mijn link delen?

Je mag de link zo vaak delen als je wil. Gooi het in een WhatsApp groep, deel het in je instagram stories of bel de krant, het mag allemaal.

Zodra mensen via jouw link Walter Alles-in-1 afsluiten met jou korting krijg je een mailtje.

Krijgen mijn vrienden ook een unieke link?

Elke Walter gebruiker vindt op de profielpagina een unieke link om te delen. Zodra ze een Walter product hebben geactiveerd kunnen ze de kortingslink delen.  

Kan ik zien wie mijn code heeft gebruikt?

Ja, in je profiel zie je bij het onderdeel 'Vriendenkorting' welke vrienden zich via de link hebben aangemeld. Ook zie je hoeveel cash je hebt verdiend.

Kan ik de korting gebruik voor Walter Premium?

Nee, de kortingslink werkt alleen voor Walter Alles-in-1. De link geeft € 250 korting voor je vrienden op de eindafrekening en € 250 cashback voor jou na de sleuteloverdracht.

Wat als mijn vrienden eerder een huis kopen dan ik?

De ene huizenjacht duurt langer dan de ander. Je vrienden ontvangen de € 250 korting op de eindafrekening bij de sleuteloverdracht en jij ontvangt € 250 cash, zelfs als je nog op zoek bent naar een huis.