Vind de Walter service voor jou.

Wat je ook kiest, ga altijd slimmer op huizenjacht met Walter Living. Onderbouw je onderbuikgevoel met de hulp van onze data. Al onze diensten zijn met zorg ontworpen om je te helpen de beste keuzes te maken bij het kopen van een huis.
Plus Dagpas
Voor de huizenkijker
Eenmalige betaling · Zit nergens aan vast
€ 0,99voor 24 uur
Wat je krijgt:
 • Recente transacties in de buurt
 • Markttrends op de lokale huizenmarkt
 • De woningwaarde volgens Walter
Plus
Voor de huizenjager
Betaal per maand · Na maand 1 opzegbaar
€ 4,99 per maand
Alle voordelen van Dagpas, en:
 • Altijd onbeperkt huizen bekijken
 • Steeds de nieuwste vergelijkbare huizen
 • WOZ en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Een onderbouwd opknapbudget
Offer
Voor de huizenkoper
Eenmalige betaling · Niet goed geld terug
€ 299
Alle winst van Plus, en:
 • Voorrang bij support via live chat
 • 1:1 gesprekken met een data-analist
 • Op maat gemaakte analyse per adres
 • Drie data-gedreven biedingen per huis
 • Zie hoeveel kans je bod maakt
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

 • Walter Living is de reality-check op de huizenmarkt. Wij helpen normale mensen om slimmer op huizenjacht te gaan door belangrijke data beschikbaar te maken in normale mensentaal. Zo kan iedereen zijn onderbuikgevoel over een huis - en een bod - onderbouwen op basis van keiharde feiten.

  Het praktisch onmogelijk is om als normaal mens aan overzichtelijke informatie te komen over de huizenmarkt. De enige cijfers die je kan vinden zitten verstopt achter makelaarspraat of komen uit de pers. Deze generieke cijfers zeggen vaak weinig over de lokale woningmarkt en specifieke situatie van het huis wat je wil kopen.

  Walter Living kan altijd een goed beeld van de actuele woningmarkt schetsen, tot aan het niveau van de buurt. Wij zien in één dag meer data voorbij komen dan een lokale makelaar in zijn of haar hele carrière. Onze machine learning werkt met grote datasets die alle gegevens van de woningmarkt in Nederland bevatten. Deze worden dagelijks ververst.

 • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

  Wij checken alle deze databronnen (en meer) om een goed beeld te schetsen van de waardevastheid van een huis en de wijk. Ook berekenen we dingen zoals een opknapbudget, de sterkte van de lokale woningmarkt en zelfs de beste biedingstrategieën.

  Omdat we datasets gebruiken met informatie uit heel Nederland, hebben we dezelfde informatie als een lokale makelaar. We verversen onze data elke dag, zodat je altijd naar de meest actuele cijfers kijkt.

 • De kosten van Walter Living zijn afhankelijk van de service die zoekt. Globale informatie over een huis is gratis beschikbaar. Als je op zoek bent naar meer inzicht in een woning, de lokale woningmarkt en de referentiepanden is er Walter Plus.

  Met Walter Plus krijg je 24/7 toegang tot de feiten over elk huis in Nederland voor € 4,99 per maand. Zie wat een huis waard is in welke staat van onderhoud, het opknapbudget, de sterkte van de lokale woningmarkt en alle referentiepanden vergeleken. Als je Walter Plus liever eerst even probeert, kan je voor € 0,99 een dagpas kopen.

  Weet je zeker dat je een huis gaat kopen, dan kan je ook kiezen voor Walter Offer. Met Walter Offer krijg je premium toegang tot onze data en kijkt een van onze data analisten met je mee. Voor een eenmalig bedrag van € 299 kijkt een van onze experts met je mee totdat je een huis hebt gekocht. Dankzij onze berekeningen en kennis weet je precies wat je moet bieden om kans te maken.

 • Je kan Walter Plus altijd opzeggen zonder annuleringskosten. Bij Walter Living houden we namelijk van duidelijke taal. Ook als het aankomt op betalingen en het Walter Plus abonnement. Het Plus abonnement kan je per maand opzeggen, vanaf de eerste maand dat je hem hebt afgesloten. Dus zelfs als je binnen een maand je droomhuis hebt gekocht, zit je nergens aan vast.

  Het opzeggen van je abonnement kan via je Walter account pagina. Zorg wel dat je Walter Plus opzegt voordat de volgende maand wordt afgeschreven. Lukt dat niet, dan kan je altijd nog een maandje huizen kijken.

  Als je een de Dagpas of Walter Offer hebt gekocht hoef je je over Walter opzeggen niet druk te maken. Voor deze diensten betaal je 1 keer, zonder verborgen kosten.

 • Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan de Walter Plus Dagpas. Je betaald echt eenmalig € 0,99 voor 24 uur toegang tot Walter Plus. Als de 24 uur voorbij zijn loopt de Dagpas automatisch af en volgen er geen verborgen extra kosten.

  Nadat je Plus Dagpas is verlopen, kan je natuurlijk altijd overstappen op het Plus abonnement. Deze kan je op elk moment afsluiten op onze website en gaat per direct in. Met Walter Plus krijg je ongelimiteerd toegang tot onze data voor € 4,99 per maand. Je kan makkelijk per maand opzeggen, vanaf de eerste maand dat je deze hebt gekocht.

  Het is ook geen probleem als je liever nog een keer een dagje komt kijken. Je kan altijd nog een Plus Dagpas kopen.