Onbeperkte waarderapporten met Walter Plus

Zie alle info die de makelaar je niet vertelt in één overzicht.

Ontdek het geheim van de waarde van elk huis in Nederland. Met een Walter Plus abonnement check je de feiten direct online.

Binnen seconden een duidelijk beeld van de waarde.

Krijg de inside info over de huizenmarkt. De rapporten van Walter Plus zijn gebaseerd op data van het Kadaster, CBS en andere officiële bronnen.

Geautomatiseerde

data-analyses

24/7

beschikbaar

Onbeperkt

huizen vergelijken

Waarde gebaseerd op koopsommen.

Zie wat een huis waard is in welke staat van onderhoud en weet meteen voor hoeveel je kan opknappen.
2-onder-1-kapwoning
Woningtype
1999
Bouwjaar
€ 2.972/m²
Woningwaardering

Prijs per vierkante meter vergeleken.

Krijg een duidelijk overzicht over hoe een huis in de markt is gezet. Wij zetten de vierkantemeterprijzen op een rijtje.

Top 25 vergelijkbare huizen verzameld.

Zie de belangrijkste details van vergelijkbare huizen in één overzicht. Sorteer op woonoppervlakte, type huis en meer.

Het geheim van huizenjacht

Alles wat je nodig hebt voor het juiste bod wat bij jou past.

Prijsgeschiedenis

Met het overzicht van alle prijspunten van de afgelopen jaren op een rijtje zie je direct of een huis vaker op de markt is geweest.

De huizenkoopessentials.

Bestel de officiële documenten van het Kadaster en check de exacte koopsom, de hypotheekinformatie en de kadastrale kaart.

Fundering & omgeving.

Wij gaan voor je na of je risico loopt op een slechte fundering en kijken of er speciale dingen zijn in de omgeving.

De drie richtingen van Walter hebben onze biedingstrategie helpen bepalen, samen met het opknapbudget.

Sophie
kocht haar eerste huis in Amsterdam met hulp van Walter

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living is de reality-check op de huizenmarkt. Wij helpen normale mensen om slimmer op huizenjacht te gaan door belangrijke data beschikbaar te maken in normale mensentaal. Zo kan iedereen zijn onderbuikgevoel over een huis —en een bod— onderbouwen op basis van keiharde feiten.

 • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van officiële publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

 • Je krijgt toegang tot een Walter Waarderapport voor € 4,99. Met deze eenmalige betaling krijg je direct toegang tot een waarderapport van een huis. Onbeperkt toegang tot Walter Plus kan je een abonnement afsluiten voor € 8,99 per maand.

  Weet je zeker dat je een huis gaat kopen, dan kan je ook kiezen voor Walter Pro. Voor een eenmalig bedrag van € 499 krijg je premium toegang tot onze data en kijkt een van onze data analisten met je mee.

 • Je kan Walter Plus altijd opzeggen zonder annuleringskosten op je account pagina, vanaf de eerste maand dat je hem hebt afgesloten. Dus zelfs als je binnen een maand je droomhuis hebt gekocht, zit je nergens aan vast.

  Zorg wel dat je Walter Plus opzegt voordat de volgende maand wordt afgeschreven. Lukt dat niet, dan kan je altijd nog een maandje huizen kijken.

 • Nee! Er zijn geen extra kosten verbonden aan het Walter waarderapport. Je betaalt echt eenmalig € 4,99 voor online toegang tot alle info over een huis.

  Je kan natuurlijk altijd overstappen op het ongelimiteerde Plus abonnement voor € 8,99 per maand. Deze kan je op elk moment afsluiten op onze website en gaat per direct in.

Waar wacht je op? Krijg de slimste sidekick op huizenjacht.
Spar vandaag nog met een Walter Expert van Walter Pro.