Zoek huizen op Funda in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam. Check de waarde bij Walter Living.

Zoek huizen op Funda in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam. Check de waarde bij Walter Living.

Of je op zoek bent naar een huis in Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam: je begint de zoektocht meestal bij Funda. Handig, want op Funda vind je alle huizen die momenteel op de markt zijn en hun vraagprijs.

Voor heel veel mensen is het een hobby geworden om urenlang huizen te bekijken op Funda. Door het grote aanbod koophuizen is het de ideale plek om online te ontdekken welke huizen je echt aantrekken en welke huizen niet voor jou zijn.

Als je meer wilt weten over een specifieke woning loop je vaak tegen een muur. Funda geeft je alleen de informatie waarvan de makelaar wil dat je hem ziet, zonder de bredere context waarop de vraagprijs gebaseerd is.

Als je een beter gevoel wilt krijgen over wat een huis voor jou waard is, dan kan je terecht bij Walter Living. Walter is de online makelaar die alle feiten van een huis op een rijtje zet, of je nu in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht op zoek bent naar een huis.

Laat je niet gek maken. Check altijd eerst de feiten bij Walter.

Huis kopen op Funda Amsterdam

Ah, de hoofdstad. De stad van de Dam, de grachtengordel en de leider in de huizenkoopgekte. Waar een huis kopen voor een goede prijs wordt gezien als een lot winnen in de loterij.

De vraagprijs op Funda voor huizen in Amsterdam wordt vaak gezien als een indicatie. Het is praktisch onmogelijk om als gewoon mens in te schatten of de vraagprijs reëel is, of je beter kan overbieden of dat je toch nog even verder moet blijven zoeken.

Walter helpt door informatie over de woning, de buurt en de marktwerking op een rijtje te zetten voor elk huis in Amsterdam. Alle feiten zijn gebaseerd op actuele data en de koopprijzen van vergelijkbare huizen in de buurt.

Met Walter heb je de perfecte aanvulling op de informatie die je vindt op Funda over huizen in Amsterdam.

Huis kopen op Funda Den Haag

Mooie stad achter de duinen. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een koophuis in Den Haag is Funda een goede plek voor onderzoek.

Alleen is het te makkelijk om te verdwalen in de huizen die te vinden zijn op Funda Den Haag. Een advertentie op Funda zegt namelijk weinig over of het een goede investering is. Je ziet slechts de informatie die de makelaar wilt dat je ziet.

Walter kijkt verder dan wat een makelaar je vertelt. Wij geven je een eerlijk beeld over een huis en helpen je een goed bod samen te stellen.

In plaats van alleen af te gaan op je gevoel krijg je daadwerkelijk inzicht in de staat van onderhoud, de ligging en marktwerking van het specifieke huis waar je in geīnteresseerd bent.

Huis kopen op Funda Utrecht

Utrecht is precies gelegen in het midden van het land en zeker geen verkeerde plek om te wonen. Behalve de krapte op de woningmarkt natuurlijk. Deze centraal gelegen stad is namelijk niet alleen interessant voor studenten, steeds meer starters zijn op zoek naar koophuizen.

In een situatie waarbij er zo veel meer mensen op zoek zijn naar een huis dan er beschikbaar is, is de informatie op Funda Utrecht meestal niet genoeg. Zonder inzicht in data omtrent de waarde en beweging van de markt blijft het namelijk gokken.

Walter helpt je betere keuzes te maken of je überhaupt een bod moet uitbrengen en helpt je hoe deze het beste samen te stellen. Met de hulp van harde feiten krijg je grip op de huizenjacht.

Huis kopen op Funda Rotterdam

Als een metropool met een industrieel karakter is een huis kopen in Rotterdam een hele interessante investering. Alleen is het praktisch onmogelijk om in te kunnen schatten hoe de markt zich gaat ontwikkelen in de verschillende wijken.

Op Funda vind je informatie van alle huizen die te koop staan in Rotterdam. Alleen is het ontzettend moeilijk om individuele woningen in context te bekijken. Hoe weet je nu zeker dat je een goede investering in een huis in Rotterdam doet zonder inzicht in de ontwikkelingen in de wijk.

De scherpe buurtanalyses van Walter zijn gebaseerd op actuele data uit het Kadaster en geven je alle informatie die je nodig hebt. Overzichtelijk, duidelijk, precies wat je nodig hebt.

Over Walter Living

Walter Living gelooft dat een fijn huis een mens gelukkiger maakt. Daarom helpt Walter gewone mensen om de zoektocht naar hun eigen koophuis zo simpel mogelijk te maken. Dankzij de kracht van data, technologie en design bouwt Walter aan de digitale makelaar van de toekomst. Het resultaat is keiharde feiten over de huizenmarkt. Maar dan begrijpelijk en beschikbaar voor iedereen.

Meer verhalen van Walter Living

Sara baseerde haar openingsbod op het advies van Walter.
Marije Smelt |

Sara baseerde haar openingsbod op het advies van Walter.

Sara vertelt hoe Walter Living haar heeft geholpen met de juiste informatie op het juiste moment.

Klanten aan het woord · 2 minuten leestijd
Founder Q&A: Waarom Walter Living de reality check op de huizenmarkt wil worden.
Adine Rooyackers |

Founder Q&A: Waarom Walter Living de reality check op de huizenmarkt wil worden.

De onderbouwing van de waarde van een huis blijft voor de meeste mensen ondoorzichtig. Dit is hoe Steven van Wel en Marcel de Graaf inspelen op de behoefte aan goed onderbouwde informatie over een huis.

Achter de schermen · 3 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
Sara baseerde haar openingsbod op het advies van Walter.