Aldtsjerk

Aldtsjerk is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel in de provincie Friesland en heeft een oppervlakte van 7,08km².

De woningmarkt in Aldtsjerk

In Aldtsjerk zijn het afgelopen kwartaal 2 huizen verkocht. Een kwartaal eerder waren dat 1 huizen. Dit is een stijging van 100,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Aldtsjerk € 380.000 vergeleken met € 159.000 het kwartaal daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 139,0% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.127 vergeleken met € 1.939 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Aldtsjerk 3,7% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 184 dagen te koop tegenover 130 dagen in het vorige kwartaal.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Aldtsjerk? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Aldtsjerk

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Eysingapad 54
Eysingapad 54
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% boven de vraagprijs
Eysingapad 54
9064KK Aldtsjerk
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Van Sminiaweg 35
Van Sminiaweg 35
Foto: Funda.nl Funda.nl
±21% onder de vraagprijs
Van Sminiaweg 35
9064KE Aldtsjerk
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Zevenhuizen 18
Zevenhuizen 18
Foto: Funda.nl Funda.nl
±7% onder de vraagprijs
Zevenhuizen 18
9064DE Aldtsjerk

WOZ waarde voor
Aldtsjerk van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Aldtsjerk is in 2020 € 235.300. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 222.224. Dit is een stijging van 5,9%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Aldtsjerk? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Aldtsjerk.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Aldtsjerk.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Aldtsjerk en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Aldtsjerk met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Aldtsjerk? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Aldtsjerk kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Aldtsjerk in 2020 is € 235.300. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wilt kopen in Aldtsjerk? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Aldtsjerk of over elke woning in Aldtsjerk. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Aldtsjerk met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Aldtsjerk en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Aldtsjerk het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Aldtsjerk.