De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nobelhorst is € 4,189/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Nobelhorst
6.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Nobelhorst is
45%
De woningprijzen in Nobelhorst zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Nobelhorst.

Als je investeert in een huis in Nobelhorst zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,189 per vierkante meter. Hiermee doet Nobelhorst het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Almere. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nobelhorst voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nobelhorst in Almere?

Een huis kopen in Nobelhorst is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nobelhorst in Almere.

In de wijk Nobelhorst in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 867 mensen per vierkante kilometer en 760 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Nobelhorst zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 465 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 32% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 2% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.