De lokale woningmarkt in Cruquius Cruqiushoeve.

Als woningbezitter in Cruquius Cruqiushoeve zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Cruquius Cruqiushoeve het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Haarlemmermeer. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,804 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Cruquius Cruqiushoeve achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Cruquius Cruqiushoeve in Cruquius?

Een huis kopen in Cruquius Cruqiushoeve is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Cruquius Cruqiushoeve in Cruquius.

In de buurt Cruquius Cruqiushoeve in Cruquius is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 377 mensen per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Cruquius Cruqiushoeve zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 6% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Cruquius on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.