De lokale huizenprijzen in Oude Stad Huissen.

Als je een huis koopt in Oude Stad Huissen zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs verminderde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,734 per vierkante meter. Hiermee doet Oude Stad Huissen het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lingewaard. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,423 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oude Stad Huissen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Oude Stad Huissen in Huissen?

Een huis kopen in Oude Stad Huissen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oude Stad Huissen in Huissen.

In de wijk Oude Stad Huissen in Huissen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,804 inwoners per vierkante kilometer en 455 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Oude Stad Huissen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huissen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.