De gemiddelde vierkantemeterprijs in Sweelinckplein en omgeving is € 5,145/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Sweelinckplein en omgeving
2.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Sweelinckplein en omgeving is
34%
De waarde van huizen in Sweelinckplein en omgeving zijn het afgelopen jaar opgelopen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Sweelinckplein en omgeving.

Als bezitter van een huis in Sweelinckplein en omgeving zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,145 per vierkante meter. Hiermee doet Sweelinckplein en omgeving het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente 's-Gravenhage. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,339 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sweelinckplein en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Sweelinckplein en omgeving in 's-Gravenhage?

Een huis kopen in Sweelinckplein en omgeving is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sweelinckplein en omgeving in 's-Gravenhage.

In de wijk Sweelinckplein en omgeving in 's-Gravenhage is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,630 bewoners per vierkante kilometer en 3,060 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Sweelinckplein en omgeving zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 790 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenhage on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.