De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bolsward-Noordoost is € 2,701/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bolsward-Noordoost
4.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Bolsward-Noordoost is
20%
De huizenprijzen in Bolsward-Noordoost zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bolsward-Noordoost.

Als woningbezitter in Bolsward-Noordoost zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,701 per vierkante meter. Hiermee doet Bolsward-Noordoost het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Súdwest-Fryslân. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,919 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bolsward-Noordoost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bolsward-Noordoost in Bolsward?

Een huis kopen in Bolsward-Noordoost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bolsward-Noordoost in Bolsward.

In de buurt Bolsward-Noordoost in Bolsward is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,501 mensen per vierkante kilometer en 1,550 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bolsward-Noordoost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 650 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bolsward on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.