De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bolsward-Zuidwest is € 2,468/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bolsward-Zuidwest
5.9%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bolsward-Zuidwest is
24%
De woningwaardes in Bolsward-Zuidwest zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bolsward-Zuidwest.

Als je woningbezitter wordt in Bolsward-Zuidwest zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,468 per vierkante meter. Hiermee doet Bolsward-Zuidwest het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Súdwest-Fryslân. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,919 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bolsward-Zuidwest voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bolsward-Zuidwest in Bolsward?

Een huis kopen in Bolsward-Zuidwest is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bolsward-Zuidwest in Bolsward.

In de buurt Bolsward-Zuidwest in Bolsward is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,617 bewoners per vierkante kilometer en 195 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Bolsward-Zuidwest zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bolsward on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.