De gemiddelde prijs per vierkante meter in Noord is € 4,816/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Noord
1.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Noord is
38%
De waarde van woningen in Noord zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Noord.

Als je woningbezitter wordt in Noord zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,816 per vierkante meter. Hiermee doet Noord het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Weesp. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 5,145 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Noord in Weesp?

Een huis kopen in Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noord in Weesp.

In de buurt Noord in Weesp is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,958 bewoners per vierkante kilometer en 1,635 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 385 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weesp on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.