De gemiddelde vierkantemeterprijs in Wipstrik is € 4,239/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Wipstrik
3.0%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Wipstrik is
31%
De huizenprijzen in Wipstrik zijn het afgelopen jaar gestegen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Wipstrik.

Als je een huis koopt in Wipstrik zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,239 per vierkante meter. Hiermee doet Wipstrik het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zwolle. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,846 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Wipstrik voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Wipstrik in Zwolle?

Een huis kopen in Wipstrik is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wipstrik in Zwolle.

In de wijk Wipstrik in Zwolle is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,739 inwoners per vierkante kilometer en 3,220 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Wipstrik zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 870 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwolle on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.