Betaal nooit te veel met Walter Pro

Koop je volgende huis met de makelaar van de toekomst.

Doe een haarscherp bod op het huis van je dromen. Met Walter Pro onderbouw je onderbuikgevoel met objectief advies.

Onbeperkt sparren over de beste biedingstrategieën.

We doen niet aan gladde praatjes of hoge prijzen. Een Walter Expert kijkt net zo lang met je mee tot je kan verhuizen, gewoon via WhatsApp of Zoom.

Datagedreven

biedingstrategieën.

Schakel snel

met een expert.

Geldig tot

je kan verhuizen.

Onbeperkt

bieden in Nederland.
Bellen metWalter Expert
245m²
Tuinoppervlakte
€ 445.000
Woningwaardering
Walter's Woningwaarde
Goede conditie
€ 445.000 · € 2.972/m²

Actuele marktanalyses.

Zie alle ins en outs over de woningmarkt in onze online waarderapporten. Vergelijk de prijs per vierkante meter in de buurt en check 100 vergelijkbare huizen per adres.

Al je biedingen in één overzicht.

Hou het overzicht tijdens je huizenjacht met het dashboard van Walter Pro. Bewaar al je waarderapporten op één plek.
app.walterliving.com
Walter's Woningwaarde
€ 445.000 · € 2.972/m²
Biedstrategie bekijken
Woning bespreken
Walter's Woningwaarde
€ 445.000 · € 2.972/m²
Biedstrategie bekijken
Woning bespreken
Walter's Woningwaarde
€ 445.000 · € 2.972/m²
Biedstrategie bekijken
Woning bespreken
Walter's Woningwaarde
€ 445.000 · € 2.972/m²
Biedstrategie bekijken
Woning bespreken
Walter's Woningwaarde
€ 445.000 · € 2.972/m²
Biedstrategie bekijken
Woning bespreken
Walter's Woningwaarde
€ 445.000 · € 2.972/m²
Biedstrategie bekijken
Woning bespreken
Walter's Woningwaarde
€ 445.000 · € 2.972/m²
Biedstrategie bekijken
Woning bespreken
Walter's Woningwaarde
€ 445.000 · € 2.972/m²
Biedstrategie bekijken
Woning bespreken
 • Bod: € 445.000 kosten koper;
 • Datum notariële eigendomsoverdracht: Oplevering in overleg, maar uiterlijk binnen 2 maanden na dagtekening, of zoveel eerder als dat de bank de financiering kan uitbetalen;
 • Koopakte model ring Amsterdam, op te maken bij een notaris te Amsterdam naar keuze koper.
 • Voorbehoud van financiering voor € 445.000 euro, termijn 8 weken na tekenen koopakte. Financieringsmogelijkheden zijn al goed uitgezocht, is echt een formaliteit;
Walter's Woningwaarde
Goede conditie
€ 445.000 · € 2.972/m²

Data-gedreven bieden.

Weet hoeveel je moet onder- of overbieden op een huis. Dankzij onze berekeningen weet je hoeveel kans je maakt met je bod.

Onderhandel als een pro.

Herken het spelletje van de makelaar. Dankzij de inzichten van Walter Pro en onze experts bepaal jij de regels van de onderhandeling.
€ 445.000
Woningwaardering

Dit alles voor een vaste lage prijs.

Betaal geen percentage van de koopsom aan een makelaar. Wij helpen je totdat je een huis hebt gekocht voor een vast bedrag van € 499. Zo hou je geld over voor de verbouwing.

Iedereen verdient een fijn thuis.

Een goede koop is niet meer alleen voor de experts. Gewapend met de inzichten van Walter Pro wordt een huis kopen een eitje.

Gewone mensen

Wij zijn geen traditionele makelaars. Bij Walter werken gewone mensen die net zo gefrustreerd raakten tijdens de huizenjacht als jij. En dat is precies wat we willen veranderen.

Eerlijke prijs

Alle diensten van Walter zijn beschikbaar voor een vast bedrag. Hierdoor hebben we geen belang bij een hoge koopsom en blijven onze prijzen eerlijk en doorzichtig.

Duidelijke taal

Een huis kopen is al ingewikkeld genoeg. Wij maken het een stuk simpeler door grote datasets inzichtelijk te maken, zonder gladde praatjes of moeilijk jargon.

Breng vandaag het winnende bod uit.

Waar wacht je op? Spar vandaag nog met een Walter Expert met Walter Pro.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Een keer aan een, zo noem ik het, live-streaming cursusavond deelgenomen. Toen werden de diensten en werking van de website van Walter Living uitgelegd en ervaar je hoe ze je live van dienst kunnen zijn bij het kopen van een huis. Ik heb het zoeken naar een huis, maar voor nu op een lager pitje gezet. Maar in het geval ik echt een huis zoek, zal ik zeker weer van Walter Living gebruik maken.

enorm behulpzame kennis!!

superpositief over de database van deze jongens en alle info op hun website!!! heeft me enorm geholpen om de goede inschatting te maken wat mijn bod moest zijn (bij inschrijvingsbieding in utrecht). Waardoor ik niet te veel en niet te weinig bood en het huis nog kreeg ook 😃. Echt een heel goed en betaalbaar concept @walterliving - waardoor je met wat verbeeldingskracht en zelfstudie als financieel niet super-succesvolle óók een kansje krijgt in een superbenauwde huizenmarkt die vooral toegankelijk is voor mensen met veel geld. Heel belangrijk!! Want waar blijft de creativiteit, levendigheid en diversiteit van een stad, wanneer alleen de managers, marketeers en WOers haar nog kunnen bevolken??? Kortom: walterliving warm aanbevolen!!
4.3 sterrenvan 5 gebaseerd op 29 reviews op

Het lijkt lastig om puur te vertrouwen op data en op basis daarvan een beslissing te maken. Met Walter was het voor ons meteen raak.

Jesse
kocht met hulp van Walter een huis in Utrecht.

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living is de reality-check op de huizenmarkt. Wij helpen normale mensen om slimmer op huizenjacht te gaan door belangrijke data beschikbaar te maken in normale mensentaal. Zo kan iedereen zijn onderbuikgevoel over een huis —en een bod— onderbouwen op basis van keiharde feiten.

 • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van officiële publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

 • Je krijgt toegang tot een Walter Waarderapport voor € 4,99. Met deze eenmalige betaling krijg je direct toegang tot een waarderapport van een huis. Onbeperkt toegang tot Walter Plus kan je een abonnement afsluiten voor € 8,99 per maand.

  Weet je zeker dat je een huis gaat kopen, dan kan je ook kiezen voor Walter Pro. Voor een eenmalig bedrag van € 499 krijg je premium toegang tot onze data en kijkt een van onze data analisten met je mee.

 • Je kan Walter Plus altijd opzeggen zonder annuleringskosten op je account pagina, vanaf de eerste maand dat je hem hebt afgesloten. Dus zelfs als je binnen een maand je droomhuis hebt gekocht, zit je nergens aan vast.

  Zorg wel dat je Walter Plus opzegt voordat de volgende maand wordt afgeschreven. Lukt dat niet, dan kan je altijd nog een maandje huizen kijken.

 • Nee! Er zijn geen extra kosten verbonden aan het Walter waarderapport. Je betaalt echt eenmalig € 4,99 voor online toegang tot alle info over een huis.

  Je kan natuurlijk altijd overstappen op het ongelimiteerde Plus abonnement voor € 8,99 per maand. Deze kan je op elk moment afsluiten op onze website en gaat per direct in.

Waar wacht je op? Krijg de slimste sidekick op huizenjacht.
Spar vandaag nog met een Walter Expert van Walter Pro.