Augustinusga

Augustinusga is een plaats in de gemeente Achtkarspelen in de provincie Friesland en heeft een oppervlakte van 7,64km².

De woningmarkt in Augustinusga

In Augustinusga zijn het afgelopen kwartaal 1 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 2 huizen. Dit is een daling van 50,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Augustinusga € 165.000 vergeleken met € 279.750 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 41,0% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.012 vergeleken met € 2.469 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te dalen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Augustinusga 4,5% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 180 dagen te koop tegenover 151 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Augustinusga? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Augustinusga

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Geawei 28
Geawei 28
Foto: Funda.nl Funda.nl
±5% onder de vraagprijs
Geawei 28
9284TC Augustinusga
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Brêgeloane 1
Brêgeloane 1
Foto: Funda.nl Funda.nl
±8% onder de vraagprijs
Brêgeloane 1
9284XH Augustinusga
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
It West 48
It West 48
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
It West 48
9284KH Augustinusga

WOZ waarde voor
Augustinusga van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Augustinusga is in 2020 € 200.339. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 188.910. Dit is een stijging van 6,0%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Augustinusga? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Augustinusga.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Augustinusga.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Augustinusga en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Augustinusga met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Augustinusga? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Augustinusga kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Augustinusga in 2020 is € 200.339. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Augustinusga? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Augustinusga of over elke woning in Augustinusga. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Augustinusga met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Augustinusga en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Augustinusga het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Augustinusga.