Bad Nieuweschans

Bad Nieuweschans is een plaats in de gemeente Oldambt in de provincie Groningen en heeft een oppervlakte van 8,00km².

De woningmarkt in Bad Nieuweschans

In Bad Nieuweschans zijn het afgelopen kwartaal 4 huizen verkocht. Een kwartaal eerder waren dat 10 huizen. Dit is een daling van 60,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Bad Nieuweschans € 109.725 vergeleken met € 140.300 het kwartaal daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 21,8% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 1.244 vergeleken met € 1.244 het kwartaal daarvoor.

Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Bad Nieuweschans 5,1% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 72 dagen te koop tegenover 334 dagen in het vorige kwartaal.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Bad Nieuweschans? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Bad Nieuweschans

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
H.F.Dresselhuisstraat 42
H.F.Dresselhuisstraat 42
Foto: Funda.nl Funda.nl
±5% onder de vraagprijs
H.F.Dresselhuisstraat 42
9693AN Bad Nieuweschans
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Oudezijl 2
Oudezijl 2
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Oudezijl 2
9693PA Bad Nieuweschans
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Bunderweg 25
Bunderweg 25
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Bunderweg 25
9693BR Bad Nieuweschans

WOZ waarde voor
Bad Nieuweschans van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Bad Nieuweschans is in 2020 € 108.545. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 101.908. Dit is een stijging van 6,5%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Bad Nieuweschans? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Bad Nieuweschans.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Bad Nieuweschans.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Bad Nieuweschans en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Bad Nieuweschans met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Bad Nieuweschans? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Bad Nieuweschans kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Bad Nieuweschans in 2020 is € 108.545. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wilt kopen in Bad Nieuweschans? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Bad Nieuweschans of over elke woning in Bad Nieuweschans. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Bad Nieuweschans met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Bad Nieuweschans en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Bad Nieuweschans het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Bad Nieuweschans.