Hoe het werkt

Jouw personal assistant op huizenjacht.

Stap 1

Check alle feiten over een huis.

Krijg alles te weten over de waarde van een huis en de prijzen in de buurt. Dankzij onze analyse van miljoenen datapunten zie je direct hoe een huis in de markt is gezet.

Stap 2

Onbeperkt sparren met een Walter Expert.

Om je te helpen beslissen of een huis écht de moeite waard is, kan je onbeperkt sparren met een aankoopexpert. We helpen je de data interpreteren en geven tips voor de bezichtiging.

Stap 3

Bespreek je gepersonaliseerde biedingstrategie.

Ben je verliefd geworden tijdens de bezichtiging? Krijg binnen 24 uur een personaliseerd biedingsadvies van je Walter Expert. Wij helpen je een haarscherp bod samen te stellen met de beste voorwaarden.

Stap 4

Onderhandel als een professional.

Als de onderhandelingen beginnen fluisteren wij de beste vervolgstrategie in je oor. Wil je de eerste keer niet slagen, helpen wij je net zo lang totdat je een huis hebt gekocht.

Stap 5

Tijd om je spullen te pakken!

Ons werk zit er op als je een huis hebt gekocht. Mocht je nog hulp nodig hebben bij het inrichten of iets anders denken we graag met je mee. Als wij je niet zelf kunnen helpen verwijzen we je graag door naar een van onze partners.

Breng vandaag het winnende bod uit.

Waar wacht je op? Spar vandaag nog met een Walter Expert met Walter Pro.

Word slimmer dan een makelaar met een Walter Expert on-demand.

Bieden

Weet binnen 24 uur wat je moet bieden.

Walter Expert

Spar onbeperkt met een Walter Expert.

Objectief

Krijg advies gebaseerd op keiharde data.

Onbeperkt

Geldig tot het moment dat je een huis koopt.

Dat Walter meekeek naar het huis als objectieve partij, zonder lucratief belang, hielp ontzettend bij het uitbrengen van het juiste openingsbod.

Loes
kocht met hulp van Walter een huis in Amsterdam.

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living is de reality-check op de huizenmarkt. Wij helpen normale mensen om slimmer op huizenjacht te gaan door belangrijke data beschikbaar te maken in normale mensentaal. Zo kan iedereen zijn onderbuikgevoel over een huis —en een bod— onderbouwen op basis van keiharde feiten.

 • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van officiële publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

 • Je krijgt toegang tot een Walter Waarderapport voor € 4,99. Met deze eenmalige betaling krijg je direct toegang tot een waarderapport van een huis. Onbeperkt toegang tot Walter Plus kan je een abonnement afsluiten voor € 8,99 per maand.

  Weet je zeker dat je een huis gaat kopen, dan kan je ook kiezen voor Walter Pro. Voor een eenmalig bedrag van € 499 krijg je premium toegang tot onze data en kijkt een van onze data analisten met je mee.

 • Je kan Walter Plus altijd opzeggen zonder annuleringskosten op je account pagina, vanaf de eerste maand dat je hem hebt afgesloten. Dus zelfs als je binnen een maand je droomhuis hebt gekocht, zit je nergens aan vast.

  Zorg wel dat je Walter Plus opzegt voordat de volgende maand wordt afgeschreven. Lukt dat niet, dan kan je altijd nog een maandje huizen kijken.

 • Nee! Er zijn geen extra kosten verbonden aan het Walter waarderapport. Je betaalt echt eenmalig € 4,99 voor online toegang tot alle info over een huis.

  Je kan natuurlijk altijd overstappen op het ongelimiteerde Plus abonnement voor € 8,99 per maand. Deze kan je op elk moment afsluiten op onze website en gaat per direct in.

Waar wacht je op? Krijg de slimste sidekick op huizenjacht.
Spar vandaag nog met een Walter Expert van Walter Pro.