Walter webinar

Leer bieden op een huis - woensdag 24 aug 2022

In deze webinar rekenen Steven van Wel & Marije Smelt live het winnende bod uit voor een huis. Wil je een huis kopen? Dat is deze webinar een must. Hoe koop ik een huis? Volg de gratis webinar en leer bieden als een baas. Ook komen alle features van Walter Premium aan bod. De webinar duurt ongeveer een uur en er is volop ruimte om vragen te stellen. Deze webinar is in het Nederlands.
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden.
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar.
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars.
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel.

Wat anderen zeggen

Word ook één van de 20.000+ succesvolle Walter gebruikers.

Het winnende bod dankzij Walter Living.

Wij hebben Walter Living gebruikt om te kijken wat een reëel bod zou kunnen zijn op woningen die wij op het oog hadden. Wij zijn erg blij dat we dit hebben gedaan. Zo hebben wij een fijne woning kunnen bemachtigen.
Daisy
15 april 2022

We hebben ontzettend veel aan Walter Living gehad.

We konden zien wat er daadwerkelijk werd overgeboden waardoor we ook veel efficiënter een woning konden selecteren. Het gaf ons echt een voordeel ook met het spreken van de verkopende makelaar bij bezichtigen. We hebben uiteindelijk in twee maanden een huis gekocht na 4 biedingen hadden we beet met minimale overbieding.
Chris
29 mrt. 2022

Walter is de toekomst van huizen kopen.

Het briljante team van Walter heeft ons doorslaggevend advies gegeven, is ons bijgestaan bij elke stap in het proces, en heeft er bovendien ervoor gezorgd dat we niet aan onze frustratie met de woningmarkt de hoop verloren. Dankzij Walter hebben wij ons droomhuis kunnen vinden en kopen. Dit alles was makkelijker dan het kopen van een vliegticket via hun ijzersterke site.
Renato
16 mrt. 2022
Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.
Klaar om te kijken? Je zit écht nergens aan vast.