Bant

Bant is een plaats in de gemeente Noordoostpolder in de provincie Flevoland en heeft een oppervlakte van 39,99km².

De woningmarkt in Bant

In Bant zijn het afgelopen kwartaal 1 huizen verkocht. Een kwartaal eerder waren dat 5 huizen. Dit is een daling van 80,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Bant € 149.000 vergeleken met € 301.800 het kwartaal daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 50,6% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 1.693 vergeleken met € 2.170 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te dalen.

Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Bant 1,7% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 19 dagen te koop tegenover 78 dagen in het vorige kwartaal.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Bant? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

WOZ waarde voor
Bant van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Bant is in 2020 € 227.751. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 211.489. Dit is een stijging van 7,7%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Bant? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Bant.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Bant.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Bant en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Bant met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Bant? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Bant kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Bant in 2020 is € 227.751. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wilt kopen in Bant? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Bant of over elke woning in Bant. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Bant met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Bant en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Bant het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Bant.