Barsingerhorn

Barsingerhorn is een plaats in de gemeente Hollands Kroon in de provincie Noord-Holland en heeft een oppervlakte van 9,23km².

De woningmarkt in Barsingerhorn

In Barsingerhorn zijn het afgelopen kwartaal 1 huizen verkocht. Een kwartaal eerder waren dat 1 huizen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Barsingerhorn € 335.000 vergeleken met € 198.000 het kwartaal daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 69,2% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.791 vergeleken met € 2.302 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal ongeveer hetzelfde betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 82 dagen te koop tegenover 33 dagen in het vorige kwartaal.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Barsingerhorn? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

WOZ waarde voor
Barsingerhorn van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Barsingerhorn is in 2020 € 287.793. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 275.069. Dit is een stijging van 4,6%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Barsingerhorn? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Barsingerhorn.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Barsingerhorn.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Barsingerhorn en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Barsingerhorn met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Barsingerhorn? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Barsingerhorn kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Barsingerhorn in 2020 is € 287.793. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wilt kopen in Barsingerhorn? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Barsingerhorn of over elke woning in Barsingerhorn. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Barsingerhorn met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Barsingerhorn en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Barsingerhorn het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Barsingerhorn.