Bosch en Duin

Bosch en Duin is een plaats in de gemeente Zeist in de provincie Utrecht en heeft een oppervlakte van 4,58km².

De woningmarkt in Bosch en Duin

In Bosch en Duin zijn het afgelopen kwartaal 9 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 5 huizen. Dit is een stijging van 80,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Bosch en Duin € 1.377.667 vergeleken met € 905.600 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 52,1% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 5.670 vergeleken met € 4.238 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Bosch en Duin 5,3% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 21 dagen te koop tegenover 118 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Bosch en Duin? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Bosch en Duin

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Baarnseweg 46-A
Baarnseweg 46-A
Foto: Funda.nl Funda.nl
±4% onder de vraagprijs
Baarnseweg 46-A
3735MJ Bosch en Duin
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Duinweg 70
Duinweg 70
Foto: Funda.nl Funda.nl
±8% onder de vraagprijs
Duinweg 70
3735LD Bosch en Duin
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Baarnseweg 30
Baarnseweg 30
Foto: Funda.nl Funda.nl
±7% onder de vraagprijs
Baarnseweg 30
3735MH Bosch en Duin

WOZ waarde voor
Bosch en Duin van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Bosch en Duin is in 2020 € 1.093.889. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 1.047.894. Dit is een stijging van 4,4%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Bosch en Duin? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Bosch en Duin.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Bosch en Duin.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Bosch en Duin en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Bosch en Duin met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Bosch en Duin? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Bosch en Duin kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Bosch en Duin in 2020 is € 1.093.889. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Bosch en Duin? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Bosch en Duin of over elke woning in Bosch en Duin. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Bosch en Duin met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Bosch en Duin en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Bosch en Duin het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Bosch en Duin.