Bovenkarspel

Bovenkarspel is een plaats in de gemeente Stede Broec in de provincie Noord-Holland en heeft een oppervlakte van 6,69km².

De woningmarkt in Bovenkarspel

In Bovenkarspel zijn het afgelopen kwartaal 14 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 12 huizen. Dit is een stijging van 16,7% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Bovenkarspel € 251.714 vergeleken met € 278.208 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 9,5% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.254 vergeleken met € 2.313 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te dalen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Bovenkarspel 5,6% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 22 dagen te koop tegenover 50 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Bovenkarspel? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Bovenkarspel

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Spoorsingel 96
Spoorsingel 96
Foto: Funda.nl Funda.nl
±7% boven de vraagprijs
Spoorsingel 96
1611BM Bovenkarspel
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Graaf Willemstraat 62
Graaf Willemstraat 62
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Graaf Willemstraat 62
1611HK Bovenkarspel
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Dorsvlegel 29
Dorsvlegel 29
Foto: Funda.nl Funda.nl
±10% boven de vraagprijs
Dorsvlegel 29
1611LD Bovenkarspel

WOZ waarde voor
Bovenkarspel van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Bovenkarspel is in 2020 € 243.258. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 218.222. Dit is een stijging van 11,5%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Bovenkarspel? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Bovenkarspel.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Bovenkarspel.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Bovenkarspel en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Bovenkarspel met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Bovenkarspel? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Bovenkarspel kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Bovenkarspel in 2020 is € 243.258. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Bovenkarspel? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Bovenkarspel of over elke woning in Bovenkarspel. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Bovenkarspel met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Bovenkarspel en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Bovenkarspel het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Bovenkarspel.