Broekhuizenvorst

Broekhuizenvorst is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas in de provincie Limburg en heeft een oppervlakte van 5,74km².

De woningmarkt in Broekhuizenvorst

In Broekhuizenvorst zijn het afgelopen kwartaal 2 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 5 huizen. Dit is een daling van 60,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Broekhuizenvorst € 222.500 vergeleken met € 292.000 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 23,8% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.334 vergeleken met € 2.138 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gedaald, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gestegen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Broekhuizenvorst 3,4% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 85 dagen te koop tegenover 47 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Broekhuizenvorst? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Broekhuizenvorst

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Kerkstraat 40
Kerkstraat 40
Foto: Funda.nl Funda.nl
±6% onder de vraagprijs
Kerkstraat 40
5871AS Broekhuizenvorst
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Toon Peetersstraat 6
Toon Peetersstraat 6
Foto: Funda.nl Funda.nl
±1% onder de vraagprijs
Toon Peetersstraat 6
5871AX Broekhuizenvorst
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Swolgenseweg 18
Swolgenseweg 18
Foto: Funda.nl Funda.nl
±8% boven de vraagprijs
Swolgenseweg 18
5871AL Broekhuizenvorst

WOZ waarde voor
Broekhuizenvorst van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Broekhuizenvorst is in 2020 € 246.540. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 238.038. Dit is een stijging van 3,6%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Broekhuizenvorst? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Broekhuizenvorst.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Broekhuizenvorst.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Broekhuizenvorst en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Broekhuizenvorst met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Broekhuizenvorst? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Broekhuizenvorst kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Broekhuizenvorst in 2020 is € 246.540. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Broekhuizenvorst? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Broekhuizenvorst of over elke woning in Broekhuizenvorst. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Broekhuizenvorst met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Broekhuizenvorst en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Broekhuizenvorst het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Broekhuizenvorst.