Budel-Schoot

Budel-Schoot is een plaats in de gemeente Cranendonck in de provincie Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 3,51km².

De woningmarkt in Budel-Schoot

In Budel-Schoot zijn het afgelopen kwartaal 7 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 3 huizen. Dit is een stijging van 133,3% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Budel-Schoot € 254.143 vergeleken met € 225.167 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 12,9% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.019 vergeleken met € 2.135 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gestegen, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gedaald.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Budel-Schoot 3,3% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 35 dagen te koop tegenover 22 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Budel-Schoot? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Budel-Schoot

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Jacob Clementstraat 12
Jacob Clementstraat 12
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Jacob Clementstraat 12
6023CB Budel-Schoot
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Grootschoterweg 112
Grootschoterweg 112
Foto: Funda.nl Funda.nl
±3% onder de vraagprijs
Grootschoterweg 112
6023AV Budel-Schoot
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Stationsweg 30
Stationsweg 30
Foto: Funda.nl Funda.nl
±14% onder de vraagprijs
Stationsweg 30
6023AE Budel-Schoot

WOZ waarde voor
Budel-Schoot van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Budel-Schoot is in 2020 € 234.221. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 218.702. Dit is een stijging van 7,1%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Budel-Schoot? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Budel-Schoot.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Budel-Schoot.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Budel-Schoot en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Budel-Schoot met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Budel-Schoot? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Budel-Schoot kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Budel-Schoot in 2020 is € 234.221. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Budel-Schoot? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Budel-Schoot of over elke woning in Budel-Schoot. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Budel-Schoot met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Budel-Schoot en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Budel-Schoot het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Budel-Schoot.