Puttershoek

Puttershoek is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 5,64km².

De woningmarkt in Puttershoek

In Puttershoek zijn het afgelopen kwartaal 19 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 12 huizen. Dit is een stijging van 58,3% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Puttershoek € 338.605 vergeleken met € 291.292 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 16,2% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.659 vergeleken met € 2.596 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Puttershoek 2,8% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 33 dagen te koop tegenover 28 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Puttershoek? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Puttershoek

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Dorslaan 25
Dorslaan 25
Foto: Funda.nl Funda.nl
±3% boven de vraagprijs
Dorslaan 25
3297SM Puttershoek
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Hazelaarstraat 75
Hazelaarstraat 75
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Hazelaarstraat 75
3297XG Puttershoek
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Schouteneinde 54-A
Schouteneinde 54-A
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Schouteneinde 54-A
3297AV Puttershoek

WOZ waarde voor
Puttershoek van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Puttershoek is in 2020 € 241.412. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 223.005. Dit is een stijging van 8,3%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Puttershoek? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Puttershoek.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Puttershoek.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Puttershoek en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Puttershoek met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Puttershoek? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Puttershoek kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Puttershoek in 2020 is € 241.412. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Puttershoek? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Puttershoek of over elke woning in Puttershoek. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Puttershoek met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Puttershoek en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Puttershoek het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Puttershoek.