's-Gravendeel

's-Gravendeel is een plaats in de gemeente Hoeksche Waard in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 20,70km² .

De woningmarkt in 's-Gravendeel

In 's-Gravendeel zijn het afgelopen kwartaal 11 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 26 huizen. Dit is een daling van 57,7% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in 's-Gravendeel € 286.682 vergeleken met € 324.942 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 11,8% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.591 vergeleken met € 2.737 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te dalen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in 's-Gravendeel 1,0% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 16 dagen te koop tegenover 31 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in 's-Gravendeel? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in 's-Gravendeel

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Molendijk 9
Molendijk 9
Foto: Funda.nl Funda.nl
±6% onder de vraagprijs
Molendijk 9
3295LD 's-Gravendeel
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Schenkeldijk 21
Schenkeldijk 21
Foto: Funda.nl Funda.nl
±12% onder de vraagprijs
Schenkeldijk 21
3295EC 's-Gravendeel
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Schenkeldijk 30
Schenkeldijk 30
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% onder de vraagprijs
Schenkeldijk 30
3295EG 's-Gravendeel

WOZ waarde voor
's-Gravendeel van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van 's-Gravendeel is in 2020 € 239.097 . Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 221.548 . Dit is een stijging van 7,9% .

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in 's-Gravendeel? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in 's-Gravendeel.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in 's-Gravendeel.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in 's-Gravendeel en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in 's-Gravendeel met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in 's-Gravendeel? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van 's-Gravendeel kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in 's-Gravendeel in 2020 is € 239.097. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in 's-Gravendeel? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over 's-Gravendeel of over elke woning in 's-Gravendeel. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in 's-Gravendeel met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in 's-Gravendeel en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in 's-Gravendeel het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in 's-Gravendeel.