De woningmarkt in Terborg

Terborg

Terborg is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek in de provincie Gelderland en heeft een oppervlakte van 8,20km².

Gemeente

Gemiddeld stonden huizen daar 31 dagen te koop tegenover 71 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

In Terborg zijn het afgelopen kwartaal 7 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 10 huizen. Dit is een daling van 30,0% in het aantal verkochte woningen.

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Terborg 1,4% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Terborg € 248.214 vergeleken met € 252.350 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 1,6% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.135 vergeleken met € 1.906 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gedaald, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gestegen.

Gemiddeld stonden huizen daar 31 dagen te koop tegenover 71 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Oude IJsselstreek? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.

Iedereen verdient een fijn thuis.

Een goede koop is niet meer alleen voor de experts. Gewapend met de inzichten van Walter Alles-in-1 wordt een huis kopen een eitje.

Gewone mensen

Wij zijn geen traditionele makelaars. Bij Walter werken gewone mensen die net zo gefrustreerd raakten tijdens de huizenjacht als jij. En dat is precies wat we willen veranderen.

Eerlijke prijs

Alle diensten van Walter zijn beschikbaar voor een vast bedrag. Hierdoor hebben we geen belang bij een hoge koopsom en blijven onze prijzen eerlijk en doorzichtig.

Duidelijke taal

Een huis kopen is al ingewikkeld genoeg. Wij maken het een stuk simpeler door grote datasets inzichtelijk te maken, zonder gladde praatjes of moeilijk jargon.

Bijzondere woningen in Terborg

0% onder de vraagprijs

Meest gemiddeld.

Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Looiersweg 34·7061CW·Terborg

9% boven de vraagprijs

De opknapper.

De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Prins Clausstraat 5·7061XM·Terborg

5% onder de vraagprijs

Ultieme luxe.

De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Bergweg 6·7061DJ·Terborg

WOZ waarde voor

Terborg van 2021

De gemiddelde WOZ-waarde van Terborg is in 2021 € 204.543. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 192.775. Dit is een stijging van 6,1%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.

Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Terborg? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Terborg.

Je huizenjacht huiswerk

Benieuwd naar de kracht van onze data?

Onderbouw je onderbuikgevoel met het objectieve advies van Walter. Zonder gladde praatjes of verborgen agenda's.

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Terborg.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Terborg en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Terborg met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Terborg? Dan is Walter Alles-in-1 iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Terborg kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Terborg in 2021 is € 204.543. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Terborg? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Terborg of over elke woning in Terborg. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Terborg met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Terborg en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Terborg het waard is om te bezichtigen. Met Walter Alles-in-1 weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Terborg.