De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Buitengebied is
19%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Buitengebied.

Als bezitter van een huis in Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Albrandswaard. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,711 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied in Rhoon?

Een huis kopen in Buitengebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied in Rhoon.

In de wijk Buitengebied in Rhoon is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 27 bewoners per vierkante kilometer en 95 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Buitengebied zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 25 tot 45 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rhoon on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.