De lokale huizenmarkt in Gaatkensoog.

Als je woningbezitter wordt in Gaatkensoog zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,794 per vierkante meter. Hiermee doet Gaatkensoog het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Barendrecht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,698 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Gaatkensoog voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Gaatkensoog in Barendrecht?

Een huis kopen in Gaatkensoog is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Gaatkensoog in Barendrecht.

In de buurt Gaatkensoog in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,066 bewoners per vierkante kilometer en 310 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Gaatkensoog zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.