De gemiddelde prijs per vierkante meter in Centrum Almere Stad is € 4,101/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Centrum Almere Stad
6.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Centrum Almere Stad is
40%
De woningprijzen in Centrum Almere Stad zijn het afgelopen jaar toegenomen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Centrum Almere Stad.

Als je woningbezitter wordt in Centrum Almere Stad zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,101 per vierkante meter. Hiermee doet Centrum Almere Stad het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Almere. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,939 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Centrum Almere Stad voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Centrum Almere Stad in Almere?

Een huis kopen in Centrum Almere Stad is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Centrum Almere Stad in Almere.

In de buurt Centrum Almere Stad in Almere is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,768 bewoners per vierkante kilometer en 2,595 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Centrum Almere Stad zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 530 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almere on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.