De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zonnehof is € 5,212/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zonnehof
1.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Zonnehof is
36%
De waarde van woningen in Zonnehof zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zonnehof.

Als woningbezitter in Zonnehof zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,212 per vierkante meter. Hiermee doet Zonnehof het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Amersfoort. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,387 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zonnehof achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zonnehof in Amersfoort?

Een huis kopen in Zonnehof is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zonnehof in Amersfoort.

In de buurt Zonnehof in Amersfoort is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,121 mensen per vierkante kilometer en 1,210 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zonnehof zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amersfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.