De gemiddelde prijs per vierkante meter in Leusderkwartier is € 5,262/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Leusderkwartier
5.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Leusderkwartier is
25%
De prijzen van woningen in Leusderkwartier zijn het afgelopen jaar gegroeid met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Leusderkwartier.

Als je woningbezitter wordt in Leusderkwartier zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,262 per vierkante meter. Hiermee doet Leusderkwartier het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Amersfoort. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,387 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Leusderkwartier gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Leusderkwartier in Amersfoort?

Een huis kopen in Leusderkwartier is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leusderkwartier in Amersfoort.

In de buurt Leusderkwartier in Amersfoort is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,774 bewoners per vierkante kilometer en 2,585 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Leusderkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 895 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amersfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.