De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Leusden-Zuid is € 5,765/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Leusden-Zuid
6.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Buitengebied Leusden-Zuid is
22%
De huizenprijzen in Buitengebied Leusden-Zuid zijn het afgelopen jaar gestegen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied Leusden-Zuid.

Als woningbezitter in Buitengebied Leusden-Zuid zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,765 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Leusden-Zuid het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leusden. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,428 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Leusden-Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Leusden-Zuid in Leusden?

Een huis kopen in Buitengebied Leusden-Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Leusden-Zuid in Leusden.

In de buurt Buitengebied Leusden-Zuid in Leusden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 22 mensen per vierkante kilometer en 205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Leusden-Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leusden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.