De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vredenburg/Kronenburg is € 2,912/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vredenburg/Kronenburg
3.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vredenburg/Kronenburg is
27%
De waarde van huizen in Vredenburg/Kronenburg zijn het afgelopen jaar opgelopen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Vredenburg/Kronenburg.

Als bezitter van een huis in Vredenburg/Kronenburg zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,912 per vierkante meter. Hiermee doet Vredenburg/Kronenburg het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Arnhem. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vredenburg/Kronenburg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vredenburg/Kronenburg in Arnhem?

Een huis kopen in Vredenburg/Kronenburg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vredenburg/Kronenburg in Arnhem.

In de wijk Vredenburg/Kronenburg in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,977 bewoners per vierkante kilometer en 4,455 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vredenburg/Kronenburg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 990 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.