De gemiddelde vierkantemeterprijs in Assen Oost is € 3,089/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Assen Oost
5.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Assen Oost is
25%
De woningwaardes in Assen Oost zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Assen Oost.

Als je investeert in een huis in Assen Oost zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,089 per vierkante meter. Hiermee doet Assen Oost het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Assen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,838 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Assen Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Assen Oost in Assen?

Een huis kopen in Assen Oost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Assen Oost in Assen.

In de wijk Assen Oost in Assen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,998 mensen per vierkante kilometer en 4,330 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Assen Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Assen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.